(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Теж зрозуміло. Мабуть, треба якийсь дисклеймер типу «не дотримуюся розповсюджених шаблонів та гендерних стереотипів», бо так, часто людей у цьому починають підозрювати, а це не так
-
Доброго дня, можливо хтось підкаже, чи можна летіти транзитом через сша або Лондон якщо нема візи в ті країни. Тобто з аеропорту не виходити, а зразу на літак до Канади?
-
я там потім написала, що ми можемо поміняти ролі і моя думка від гендеру не залежить. Поінт був в тому, що той хто виїхав сам з дитиною просто не матиме сил та часу на походи наліво(узагальнимо, звісно люди різні)
-
Деякі відношення не витримують навіть коли одна людина переживає кризу. Якщо ми маємо ситуацію, коли 1) еміграція стає кризою 2) це справедливо одночасно для обох - маємо проблему
-
Гадаєте буде працювать?
-
Ага, зрозуміла. Ну якщо дуууже узагальнити, то в саме цій ситуації жінкам досить просто. Не знаю чи помітила ти - в Канаді чоловіки в рази менш вибагливі))
-
twitter.com/AdamRackis/status/1689975804858404864
-
Тут все залежить від стосунків котрі були ще на батьківщин. В мене є знайома котрі прилетіла сюди з 2 дітками (6 & 9). Я не дуже знав сімʼю (тільки чоловіка) і які в них були стосунки поміж собою, але дівчина почала гуляти і шукати собі «спонсора» вже за місяць перебування у нас
-
Так, тоді це добиває
-
і не кажи
-
Той статус буде на два листа letter size, якщо все писати)) я вже змирилася
-
Більше того у людей у відносинах і так були проблеми і не порозуміння. А тут іще додався переїзд
-
В статус тре поставити😁
-
в штаты точно нужна виза в любом случае в юк - надо проверить, но вроде в чатике писали что если пересадка меньше 24ч (даже если разные аеропорты), то можно - но лучше проверить еще раз
-
My cock size is 19cm 😏
-
Русня не нужна
-
*це була хвилинка стереотипів, але мабуть це той момент, де я не буду з ними боротися
-
Росіяни взагалі якийсь звіздець тут творять, не то щоб в мене стереотипи, але вже не раз чула, що тут били своїх жінок, нещодавно два вбивства було, і все російські родини. Ми якось більш людяні, більш західні (статистично не цікавилася, просто все життя маю таке враження від болот)
-
звісно, я також там писала - що всі люди різні)
-
Буває і таке - жінка усвідомлює, що в неї тут зненацька відкрився тариф «ви популярні», то нащо той чоловік, який роботу ніяк не знайде, коли ось вони перспективні канадці з усім готовим
23 Jan 2023, 01:02
305085/647375
17 minutes ago