(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
після брекзіту не можна міняти аеропорт
-
сорі)) відволікся
-
полезный на 99%
-
шо ніт?
-
ніт
-
Так, це правда. Оскільки авіалінії зобовʼязані вас доставити назад, якщо не пропустять. Тому із транзитною візою буде спокійніше, плюс можна буде переночувати або вийти з аеропорту в рідкісних випадках затримки або запізнення.
-
так що обережно там, можуть пустити а можуть не пустити. Офіцери на кордоні дадуть візу, але з авіалініями важко домовитись
-
останнє питання треба позначити Yes, бо міняючи аеропорт проходиш бордер контрол
-
бо їм такі деталі все-одно
-
якщо в тебе є піар, то тоді візу можна отримати у офіцера на кордоні, але хрін тебе яка авіалінія пустить на літак
-
треба на візу подавватись
-
Так банкомат ещё и не выдавал сумму большую чем 400cad в эквиваленте
-
А з іншої сторони можливо тому така комісія типу 15$ за зняття
-
64 фунти ціна транзитної візи. Час очікування дійсно різний. Можу казати лише із власного досвіду, робив туристичну візу на 6 місяців, в мене пішло 2 тижні.
-
Добре що сума невелика
-
Карта Альфа-Банк
-
Только что пересчитал. Снял 260usd, списалось 285!!!! Так что не 2%, а 10% комиссия
-
Гляну. Вот о чем я говорила, у нас тут. Она ушла от мужа, пришла забрать вещи с дочкой, муж при дочке убил её и выпилился : www.theprogress.com/news/breaking-police-incident-shuts-down-road-landing-zone-being-set-up-at-chilliwack-elementary-school/
-
трабл в тому що транзитна віза це 100 баксів чи фунтів + місяць-два вклейка
-
Оце сидите там нашару, дійсно нелякані)) доречі, такий штрих - на острові Ванкувер дешевше житло, але бензин ще дорожче, ніж у Ванкувері
23 Jan 2023, 01:02
305121/645592
about 3 hours ago