(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Видимо не всегда, но он чего зависит не знаю. Только что проверил транзакцию в моно - снимал 1500, списало 1532,55 (2%+3,5cad)
-
в Канаді можна знімати USD з доларової карти так щоб списання саме у юсд було ?
-
Мастеркард наче через євро робить конвертацію, але це не точно
-
а який зараз курс у обмінниках?
-
Мне кажется всеравно выгоднее снять usd, а потом поменять на cad в обменнике. Так курс будет лучше
-
я хочу снять именно баксі с такой же карті
-
Вы снимали cad с usd карты, поэтому у вас немного другая ситуация
-
але там важливо натиснути Decline коли банкомат пропонує конвертувати на своїй стороні, бо там кінські комісії
-
BG3
-
Не уверен, но по-моему несколько тысяч. Больше чем 1,5 за раз не снимал
-
Це звідки?
-
а какой лимит банкомата ?
-
Берет только стандартную маржу за операцию 3,5 Cad не зависимо от суммы
-
я знімав з української доларової карти 3600 CAD за раз в банкоматі CIBC, комісію заплатив 3.5 CAD в банкоматі за саму транзакцію, плюс 2% монобанк, але курс був нормальний, знімав з картки VISA загальна сумма яку списано з картки - 2742.56 USD, тобто курс вийшов з урахуванням всіх коміссій 1.314, що фактично рівно 2% від оригінальної суми ( 1.314 / 1.3401 )
-
т.е. комиссия банка получается, банкомат не берет комиссию за снятие баксов ?
-
Украинский банк забирает за то, что снимаешь в банкомате за границей. Вроде это никак не обойдешь
-
ще нема проблеми. я тільки готуюсь. приємно здивований що можна знімати юсд. бо вже схеми усіляки придумував як знімати дешевше )
-
Возможно вы правы. Но если сумма большая я бы всеравно курс сравнил с локальным каким-то обменником.
-
Ммм, хуєта
-
вам коли конвертацію банкомат пропонує, там потрібно відмінити її, в цьому скоріш за все і є проблема
23 Jan 2023, 01:02
305154/645592
about 4 hours ago