(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
я знімав з української доларової карти 3600 CAD за раз в банкоматі CIBC, комісію заплатив 3.5 CAD в банкоматі за саму транзакцію, плюс 2% монобанк, але курс був нормальний, знімав з картки VISA загальна сумма яку списано з картки - 2742.56 USD, тобто курс вийшов з урахуванням всіх коміссій 1.314, що фактично рівно 2% від оригінальної суми ( 1.314 / 1.3401 )
-
Ммм, хуєта
-
Привіт 👋 Друзі, а хто підкаже, з яких українських банків наразі можна відправляти P2P перекази з валютної картки на картки wise, окрім моно та привату?
-
я також за це дуже переймався до приїзду, потім тут спробував, порахував і зрозумів що ок можливо десь локально курс і буде трошки кращий, ніж 1.34, тоді так, дійсно вигідно знімати чисто в USD, але з того що я походив подивився, більше нж на 0.005 різниці не буде (тобто 1.345 замість 1.34, що у відсотках 0.38%), тому для себе вирішив, що це не настільки багато, щоб знімати грощі, ходити кудись міняти, потім знов йти до банкомату, коли можна зняти грощі в банкоматі і тут же завести собі на місцевий рахунок 🙂 мені здалось доволі вигідно це Disclaimer: ні до чого нікого не призиваю, це не фінансова порада, просто ділюсь своїм досвідом, можливо комусь буде у нагоді
-
Don't look up: Moscow edition.