(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Бля. Даже в последнем человеке паука целая вселенная индусов
-
Навпаки це наступний крок розвитку. Воно є побудовано на android auto і тісно інтегровано з машиною, на відміну від моделі де все відбувається на смартфоні а авто це просто зовнішній екран. Software defined car це те що дуже важко ігнорувати, продажі тесли не дозволяють
-
My cock size is 10cm 😐
-
Такая же история в CIBC, если снимать с штатовской карты USD в банкомате. Тоже знатно прифигели, но обошли в округе все банкоматы и только один банкомат CIBC даёт американские доллары 😓
-
Так. Тобі насправді не потрібна інтеграція зі смартфоном, тобі потрібна інтеграція з сервісами які там є
-
Привіт! У мене в компанії проблема - ми зіткнулися із тим, що не зручно моніторити мульті клауд оточення і нам потрібен один дашборд для всього. В нас дуже невеличка апка на 4 gcp cloud run, 4 rds та 1 eks cluster на дві ноди. Нещодавно балакали із датадог та після калькуляцій ми зрозуміли, що в них дуже непрозорий біллінг. Кожний пук сплачується окремо. Нью релік більш доступний, але теж недешевий (особливо для нашого масштабу). В мене питання - чи буде на вашу думку дешевше засетапити Prometheus + Grafana, вважаючи, що розмір апки не буде дуже збільшуватись ще десь рік-два?
-
А в чому різниця? Ну потипу я просто хочу слухати музику зі свого телефону в машині (проблема користувача) - а тепер мені потрібен ще один програвач музики (смарт колонка). Як на мене це типовий хід маркетологів котрі роблять щось незручне і ще вмовляють що це набагато краще, аби продати та підвʼязати саме під свій продукт.
-
Якщо ви розсилаєте одне резюме на всі вакансії без адаптації під вакансію - то у вас ще хороша конверсія, повірте.
-
У вашому резюме не вказані ваші контактні дані. Тому рекрутери які хочуть запросити вас на співбесіду не можуть це зробити.
-
Ваш темплейт трохи ugly незручний для сприйняття та аналізу (порядок елементів у досвіді роботи, розмір полів, розташування секцій, відсутність буллітів у саммарі, тощо). Візьміть собі один з цих, вони більш приємні для ока www.jobscan.co/resume-templates І розсилайте у docx, він краще парситься, бо деякі pdf генератори так генерують файли що воно потім парситься зі структурою документу догори дригом.