(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там де друзі живуть (відносна дупа мабуть? Хз, Ile Bizard) - там ще сносно... Як тільки трохи в бік центру - все, дупа
-
Они сейчас все перекрывают и чинят (в Монреале) Но это трассу, в центре как-то все стабильно не очень
-
Я по Украине такие видела только в самых худших местах за последние 5 лет
-
За Николаев слышала, но не ездила
-
Еще видели как делали. Там нормально так ее прокладывали
-
Ехх :-( я з березня 2020 не був
-
Мы ездили и наслаждались
-
Ага, і платити два ЕІ та СРР. Плюс, ну які видатки у айтішників? Кімнату з оренди вирахувати? Ну інтернет, можливо телефон, ну транспорт (майледж). Ну може комп'ютер можна купити та списати. Але все одно залишатиметься багато
-
Аж до Львова (і мабуть далі) зробили її, пісня а не траса
-
Так а шо ви мені оце Одеса Умань аж до Львова, я ж казав від П'ятихаток :-) Олександрія Знам' янка Кропивницький Умань Там раніше такой атас був, колеса 4 на місці - це підфартило
-
А все інше ок
-
Там тепер є одна невелика ділянка біля Кропу, але їдеш просто 60км/год, а не 120. Їхала наприкінці січня цього року.
-
А як в Канаді легалізуватися по завершенню CUEAT? Якщо зараз по CUEAT робоча віза і ворк перміт на 3 роки, то треба отримати PR до завершення?
-
Тут роботодавці теж мають спонсувати візу в Канаді чи які є варіанти, якщо не отримати PR?
-
так а что работодатель? Если есть оффер, то нужно спонсортсво какое-то или что нужно от работодателя?
-
Это 2 способа, как можно получить
-
Виза нужна только для въезда Важен статус - вп, если не получить пр за время действия текущего вп (и не дойти до какого-то там этапа в получении пр), то да, нужен работодатель
-
это же всё для получения PR?
-
Express entry / pnp Для Квебека там своя система
-
а что за продление? Ты об «Those in Canada under the CUAET measures have until March 31, 2024, to apply to extend or change their temporary resident status in Canada through the CUAET measures.»?
23 Jan 2023, 01:02
305768/634676
2 minutes ago