(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тому що це курс кад до юсд?)
-
Якщо комусь цікаво - пишіть і я перешлю листа
-
Мені соус норм був, мабуть звикаю дотпересоленого)
-
ну за ту суму там втричі більше всього можна купити і смачніше буде
-
Типу що можна все окремо купити?
-
одна зелень і сумнівний сир, соус на мій смак занадто солоний)
-
До речі пробував донат з беконом, смачно, подумав що тепер Канада має мені паспорт на пошту прислати 😊
-
My name is Ravinav Prasad and I am a Technical Recruiter at eTeam Inc. eTeam is a global contingency staffing firm servicing fortune 1000 clients across North America, Europe, and Asia. We have an excellent job opportunity with one of our clients. Please allow me to reiterate that I chose to contact you either because your resume had been posted to one of the job boards to which we subscribe, or you had previously submitted your resume to eTeam Inc. I wanted to connect with you to see if you are looking for a new employment opportunity or are open to a new opportunity in near future. Job Title: Business Intelligence Analyst Location: 100% Remote Duration: 12+ Months
-
я не зрозуміла приколу набору цезар, якщо чесно.
-
Взяли в костко набір "Цезар", зверху смажених креветок (теж з костко), вийшло смачно. Ну або я вже звик до місцевої їжі)
-
В Україні у мене терка модна була, нею терти задоволення було, а тут не хочу заморочуватись 🙂
-
Там 18 месяцев ждать, за это время страна пять раз развалится и ойти помрёт и время будет потраченно в пустую . Onion fws самый рисковый вариант
-
Ну понятно що краще, але ще терти його треба, ми брали кіркланд, на мій смак норм
-
Жесть, еще сыр тереть 🫠
-
допускаю, що є смачні натерті, але не хочу більше експериментувати
-
мені натертий один раз попався дуже несмачний і я тепер просто беру шматок і тру сама.
-
Тогда все равно
-
Все жахливо)
-
А тю
-
Сальмонела на салатах
23 Jan 2023, 01:02
306003/641350
11 minutes ago