(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Da no blyat doroho
-
I was nobody unit a friend of mine introduce me to you since then it's been nothing but financial success
-
Та щось не хочу я цю пнп, довго чекати. Буду шукати можливість лміа взяти
-
Угу
-
Нет, Art Kurg ещё не в бане
-
Вже все?
-
Я колись ще в лютому 22-го позаходив в їх чати щоб дивитися що там з тієї сторони. Думав якось використати це. Але зараз просто по прикол. Цей чувак інколи такі перли видає. Забавно подивитися як він своїм підписникам доносить що гівно це добре. Рубль упав - добре. Газпром кинув на дивіденди інвесторів - стратегічно правильно і т.д.
-
Цікаво, в нас в Онтаріо був дводенний курс з 9 до 17 десь і сам тест не дуже складний, але наче не легший ніж в Україні (це на м2)
-
всім привіт! по пошуку знаходив лише міграційних консультантів в чаті :( можливо хтось може пошерити контакти компанії чи консультанта хто допоможе розібратися в нюансах податків вдома і тут одночасно + пояснити за варіанти з відкриттям бізнесу в Канаді (US?) на різні форми з партнерами резидентами Канади і резидентами України (два різні кейси) буду дуже вдячний. бо шось всі податкові консультанти місцеві до яких минулого року писав, навіть такс тріті не читали(
-
судячи з вашої аватарки (🖤), в мене теж буде позитивний досвід :) дуже дякую!
-
Привіт! 2 чи 3 роки поспіль зверталися до неї власно стосовно подвійних податків Україна-Канада, а також декілька колег в неї брали послуги: Maryana Lysenko 604-568-1673 [email protected] Вона сама з міста Київ і локально в Ванкувері. Суто позитивний досвід склався. Сподіваюся, стане у нагоді👍
-
Купи самокат - по місту між рядів поганяєш 🙃