(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
У нас нове авто. Лайнюче жах. Якщо порахувати ціну моєї години і скільки я тих годин вже витратили на поїздки до ділера і ремонт, то вийде ніфігова такая сума 😅
-
З салону вона також в кредит якщо що 😬
-
Можна і без ліжка, але матрас повинен бути гарний. Це я вивчив твердо.
-
Как вариант обычный матрас на пол положить тогда. Извиняюсь мне просто дико читать эти средние расходы в Канаде когда я не так давно дралась с клопами за кровать в общаге🤣 Так авто можно перед покупкой у механика проверить, да и не каждый же месяц будут те ремонты. По крайней мере можно купить бу машину которой 8 лет, это будет выгодней чем сразу с салона, а кредит скор растет больше изза того как долго выплачивали кредит, можно хоть машину за 2к купить и 70мес выплачивать
-
Тож інвестувати в загнаного коня - це доля бідних. Розраховуватися особистою спиною та попереком - це доля бідних. А те що ви перелічили, то нормально. Всі інші меблі і дріб'язок я купив вживаними на маркетплейсі або Salvation Army. A Dollarama взагалі - улюблений магазин
-
У нас вышел норм матрас и кровать за 1500, нареканий 0 за год. И то, кровать можно взять по-проще, если надо )
-
Можна. Все можна. Але відчуття від сну на нормальному матрасі проти надувного не порівняти. Авто можна купити і вживане з 200к, але якщо це єдине авто в родині то ви не зацікавлені у його ремонтах, а вони будуть, повірте. Та й вартість ремонту авто вас не порадує бо слюсар захоче якихось 70-90$ на годину + запчастини
-
Кровать и матрац овер 3к?? Шо? Купить надувной матрас за $150, походный стол и раскладной стул в $300 можно уложиться, я вообще видела в секонде можно стул за 15 баксов купить. Машину можно бу найти вообще до 10к изи, ну будет там 200к миль. В Украине и с миллионом миль ездят
-
Привiт! Викладаю програмування з нуля, по Zoom: JavaScript, NodeJS, React, Meteor, HTML, CSS, Python Для своїх хороша цiна – 15 доларiв за урок, та перший урок безкоштовний Програмую все життя, працюю Full Stack в стартапi Пишiть! Є 2 мiсця зараз
-
My cock size is 15cm 😏
-
Співчуваємо 😆️️️️
-
классический пример со старых интернет-форумов 😄