(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо Україна програє, то програють всі абсолютно. Я маю на увазі що світовий порядок, який було визначено після 2СВ, буде зруйновано. Будуть наступні війни, наступні мігранти, наступні економічні кризи. І країни-недемократії будуть у більшості
-
ну да, я согласен.
-
Чому країни НАТО мусять то робити? Їм себе потрібно захищати
-
Так і є. Але боротьба ще триває, і у що все це виплеве поки не ясно
-
Другие опции включают в себя траты более 2/2.5% ввп стран нато на вооружение Украины. И может побольше Джонов среди добровольцев. А то как-то пока не вывозит Украина. Это, естественно, если ничего принципиально не поменяется: рф не загнеться экономически или Китай не начнет меньше им поставлять товаров военного назначения.
-
А Україна вже фронтір.
-
Молдова боротися не стане
-
Які інші опції є? Якщо сама східна Європа не хоче себе боронити, не багато опцій залишається. Добрий дядя з Огайо не піде вмирати за Тирасполь
-
Так так. Можна ще безмежно розширюватися і всюди ставити ЯЗ
-
Там купа всього в середній Азії є, Балкани є, средиземне море
-
Ірландію нагадує
-
Дуже вам дякую за допомогу
-
Якщо в оф шлюбі то виписки чоловіка плюс свідоцтво про шлюб
-
Виписки можу зробити тільки з рахунків чоловіка, в мене не має доходу, який би підтверджував такі заощадження. А їхати через кордон буду я. Чесно кажучи, якесь замкнене коло
-
Плюс переклад
-
Я для митників ЄС готувала декларації ФОПа, банківські виписки та договори продажу майна. Якщо договорів нема, то робіть декларації і виписки. Виписки формувала лише з приходом.
-
кому
-
Я не зможу його надати, нажаль. Подивимося. Якщо знайду спосіб нормально це зробити, обов'язково поділюся тут своїм досвідом.
-
Я тоже) Однако реальность может быть другой.
-
Я за такой вариант)
23 Jan 2023, 01:02
306383/645080
6 minutes ago