(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Виписки можу зробити тільки з рахунків чоловіка, в мене не має доходу, який би підтверджував такі заощадження. А їхати через кордон буду я. Чесно кажучи, якесь замкнене коло
-
Плюс переклад
-
Я для митників ЄС готувала декларації ФОПа, банківські виписки та договори продажу майна. Якщо договорів нема, то робіть декларації і виписки. Виписки формувала лише з приходом.
-
кому
-
Я не зможу його надати, нажаль. Подивимося. Якщо знайду спосіб нормально це зробити, обов'язково поділюся тут своїм досвідом.
-
Я тоже) Однако реальность может быть другой.
-
Я за такой вариант)
-
Я бы допускал вариант, где Украина побеждает, армия рф терпит поражение и Беларусь не вывозит протесты и Лукашенко уходит. так что пока еще не все потеряно)
-
Беларусь уже сожрали. Можно забыть
-
Теоретично вони можуть спитати джерело походження коштів. Більше 10т євро якщо. Я готувала на всяк випадок документи. Але перша проблема то вивезти гроші з України, як на мене. Бо на початку війни досмотра не було, а потім потік людей зменшився і митники не погано виконували свої функції
-
У мене авто з 243к пробігу, чудовий memory foam/latex кінгсайз за 500 баксів і база під нього за 200 🤷♂
-
И Беларусь окончательно сожрут еще. Пока выглядит так, что это не самый худший из вариантов (но это взгляд всяких консерваторов).
-
Це начебто Україна та Молдова) І все) Але цими країнами відновлення меж СРСР не завершиться...
-
забыть о восточной Европе, которая не в НАТО? Вернуться к cold war mentality?
-
А без світу Україна сама не впорається з такою задачею
-
Я вважаю що так і треба. Але ж нема консенсусу у світі щодо цього зараз. Плюс якщо війна продовжиться на роки, то повилізають правопопулісти всюди, як в ЄС, так і в США. Це те, що треба путіну. І взагалі це буде нереально зробити тоді. В мене волоси дибом встають як набирає популярність "Альтернатива Німеччини", зараз майже до 50% доходить. Це ж жах. І так всюди буде.
-
Якщо серйозно, то вивезти гроші з України, то гемор. Про правила наших прикордонників (довідка про зняття готівки за останні 90 днів), я знаю, але гроші накопичувалися поступово протягом 10 років, тож нічого довести я не зможу. Покласти накопичене на рахунок і потім знімати в грн більше місяця з усіма втратами, не варіант. Чолночити з грошима, окрім мене нікому. Чоловік проти крипти. Тому я цікавлюся, як хто виходив із цієї ситуації, виключаючи вищенаведені способи. Чи будуть питання на польському кордоні, якщо на українському я нічого не задекларую
-
інакше шо? нагнутись і розставити булки?
-
то лишається варіант зробити це для рашки дуже болючим експірієнсом
-
Хорошая попытка товарищ майор, хорошая попытка...
23 Jan 2023, 01:02
306396/645253
less than a minute ago