(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я думаю може вони сприймають це як привʼязку до роботодавця
-
А если рекрутер из Индии - можно и наехать на него
-
Не говори статус, говори шо ты можешь легально работать на любого работодателя Вопрос про статус вообще не очень то и законен
-
Звучить як дискримінація
-
Всім привіт! А в когось в компанії в Онтаріо/Торонто шукає бренд/маркетинг менеджера? Взагалі наскільки це популярно в ІТ?
-
Привіт! Ми займаємося електронною комерцією на платформі BigCommerce. Наразі ми шукаємо досвідченого фронтенд-розробника, бажано знайомого з темою Cornerstore. Основні обов'язки: - Своєчасно виявляти та виправляти проблеми, пов'язані з темою. - Співпрацювати з нашою командою, щоб переконатися, що виправлення відповідають зовнішньому вигляду нашого бренду. - Використовувати Git для контролю версій, щоб підтримувати безперебійний робочий процес. Вимоги: - Розуміння фронтенд-технологій (HTML, CSS, JavaScript). - Досвід роботи з Git'ом та контролем версій. - Хороші комунікативні навички та чуйність. - Здатність вчасно досягати результатів Веб-сайт над яким треба буде працювати: www.styleinformant.com
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Нездіймипиво.
-
У меня тоже такая ситуация, причем уже полный разнобой в заявках на cuaet и ircc, где-то новое название написал, где-то старое. В разных документах тоже фигурирует оно по-разному. Спрашивал у консультанта - сказал не париться. Типа не ключевая информация, тем более город по факту один и тот же. Ну, я на всяк случай накатал еще LOE на тему “раньше город назывался так-то, с такого-то года так-то. Поэтому в разных документах встечаются разные имена, но город один и тот же”. Но PR еще нету, так что возможно мой подход не без изъяна 🙂
-
Я писав як у свідоцтві, бо хоч документ можу показати...навряд чи вони його на карті будуть шукати
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Цілуйшапка.