(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Там навіть вартість її сукні обсудили в коментах
-
Одним местом слушают комментаторы похоже. Или просто агрессию свою надо куда-то деть им, хз
-
🤹️️️️
-
lol
-
Крінжові токсичні piece of crape
-
Я по діагоналі подивилась) Але мені здається, що люди які пишуть таке, зазвичай в обличчя вголос таке не скажуть. От в інеті є така можливість тому і на радощах блюють все негативне.
-
Отак заглянеш всередину себе, загубишся, і он що виходить 🙃
-
Сіль Нації
-
всім привіт) продам нові adidas yeezy boost 350 V2 на дропі замовили дві пари, але одні прийшли трохи більшого розміру( супер зручне взуття 350 cad торонто, міміко
-
цікаво як чехів вкурвило в коментах)
-
добре якщо ти правий. з того що розповідають знайомі не так все райдужно. особлива жопа при наступах та перші декілька місяців після повномасштабного нападу
-
Пам'ятаєте відео про HMMWV? Ось хлопці з Записок Мазути завдали удар у відповідь. Доречі, підпишіться на них, знаю їх особисто. Американський піхотинець
-
маркетологу + в карму)
-
норм реклама бентли
-
І чи може є варіанти за довіреністю щоб хтось зробив в Україні?
-
Друзі, дітям потрібно випустити нові закордонні паспорти. Виловити місце в консульстві нереально, подовжити не варік. Хто знає - чи не буде проблеми зробити це в іншій країні?
-
Мне пофиг сколько там русских сдохло, но наши цифры - это тотальный звиздец 😓
-
бойовий кілт
-
www.instagram.com/reel/CugdfubgAry/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D
-
Но слотов в консульство нет совсем на сайте. Можно прийти в живую очередь? И реально попасть?
23 Jan 2023, 01:02
307131/641488
about an hour ago