(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
какое-то победобесие выходит
-
Якщо хтось каже: "ми знаємо число, воно N" то вони в любому випадку пиздять
-
На що? Скільки раз треба повторити що об'єктивної статистики немає? :D
-
НТ говно. Буданов знает обьективно, уже все трижды в Крым на рыбалку сьездили
-
Не знаю, кажуть наші в 7-8 разів більше перемелюють ворога. Отже 300к / 7.5 = 40к в України А от кому вірити, вже вибирай. NYT чи Ганні Маряр
-
а ссылочку можно?
-
Є цифри які підтверджують кількість загальних втрат? Звісно ні, тому число просто взяте зі стелі. Це твоє діло якщо ти хочеш вірити помийці, але це їм об'єктивності не добавляє
-
Можу ще раз носом тикнути t.me/uaitincanada/98160/343478
-
почему необъективное? Есть статистика?
-
>Пропорція померлих та поранених. Тому цифри виглядають як... десь чув, щось бачив. Що чув і що бачив - сам не зрозумів, але статтю написав
-
Погане для кого? Я казав що воно не об'єктивне, це різні речі
-
Сильно расходится с телемарафоном )
-
Гумор та донати — найкращий план на цю суботу від ПЖ та N-iX! 😎 Вже завтра, 19 серпня, о 17:00 вмикайте ютуб-канал Підпільного Стендапу і дивіться благодійний стрім IT is Fine: «Підпільний стрім XXL», де збиратимемо 10 000 000 грн на 400 рацій для Сил Оборони 😏 👉🏻 Стрім тут: bit.ly/IT_is_STREAM Найкращі стендапери України будуть змагатися у 5 найпопулярніших форматах Підпільного Стендапу. Усе заради того, аби зібрати необхідну суму на закупівлю засобів зв’язку для ЗСУ. А компанія N-iX, з нагоди свого дня народження, подвоїть донати, зібрані під час найпопулярнішого формату! Спеціальний гість — Тарас Чмут 💪🏻 👉🏻 Деталі за посиланням: bit.ly/IT_is_FINE_19-Aug Також спеціально для цього збору разом з N-iX ми підготували лімітовану кількість ексклюзивних брелоків зі збитої ворожої СУ-30СМ. Їх можна отримати за донат більше 25 000 грн серед усіх, хто заповнить форму: bit.ly/IT_is_Brelok Тож ставте нагадування, приєднуйтесь 19 серпня о 17:00 та донатьте на ЗСУ 🔥 Фонд «Повернись живим»
-
Тут дарують шматок руснявого літака за 500€ донат
-
Хорошо что в Канаде, там уже на пивко не пойдешь будет бесплатная маршрутка в тцк
-
Скільки б задонатили за прапор з реальним підписом Залужного?
-
ну і задонатити по дорозі
-
треба бахнуть пивка і обговорити все
-
хз, 200-300
-
токени теж
23 Jan 2023, 01:02
307220/636251
about an hour ago