(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Подскажите, вопрос про налоги. Что это означает? я абсолютно новый тут в Канаде, и на неделе подписал офер. HR прислали такое письмо Since you live in Manitoba, I wanted to provide you an update on your taxes. Following Canadian payroll tax regulations, all employees will be taxed at the Quebec Provincial rate. If you live outside of Quebec, this can be reconciled when filing your taxes and the company will provide documentation to assist you with this process. This is because our main office is in Montreal, Quebec. If you have further questions on this, I’m happy to connect you with our payroll administrator. Если верить ca.talent.com/tax-calculator, то это значит, что они будут отчислять чуть больше (35,3%) налогов, чем бы я должен здесь в Манитобе (34,9%). Или это вообще о чем то другом?
-
Привіт. Шукаю роботу HR/Recruiter. 5 років досвіду в IT та game development. Працювала на канадську компанію але нещодавно був lay off. Локально знаходжуся у Ванкувері, розглядаю варіант переїзду. Резюме скину в особисті. Англійська upper intermediate. Можливо в вашій компанії є вакансія, буду вдячна за рекомендації.
-
Ні, але маю знайомих довкола Сієтла, плюс родичі в BC і думаю перебратись туди)
-
Я чому то спитав. Дружина в мене колись працювала барменом у Києві. Дак от вона могла виносити 1-2 к дол в місяць тоді коли це була зп рівня мідла. І це не найбільш популярний заклад міста. Я б навіть сказав що це зовсім не рибне місце. Тому я припускаю що в хорошому заклад в Канаді, в купі з чайовими це може бути взагалі норм ЗП
-
І як Вам?)
-
Це моя команда родить, якщо шо, не спамчик. З понеділка буде фічер на головній 😏