(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
My cock size is 28cm 🤩
-
Моє козацьке прізвище сьогодні — Лякайгрушка.
-
Квебек
-
Консорціум Ford Motor і південнокорейських компаній повідомив, що побудує у Канаді завод з виробництва акумуляторних матеріалів для електромобілів вартістю $887 млн Завод вироблятиме 45 000 тонн катодних активних матеріалів на рік для електромобілів Ford. Компанія зазначила, що високоякісні нікель, кобальт та марганець для акумуляторних батарей націлені на більшу продуктивність і покращений діапазон електромобілів. Уряд Канади надасть консорціуму умовну позику в розмірі 322 млн канадських доларів, а Квебек, де буде розміщена фабрика, запропонує таку ж суму як частково прощену позику. Крім того, проєкт вписується в американську програму субсидій, які можуть надаватися на потужності у США та в країнах, з якими США мають угоду про вільну торгівлю. Програма також передбачає перенесення потужностей з Китаю, що вже дає свої результати. Тільки на території США оголошено інвестицій на сотні млрд доларів. Питання виробництва високотехнологічних товарів для «зеленого переходу» поступово вирішується, натомість набагато більші проблеми США мають з залежністю від ресурсів в цій сфері, які постачають з Китаю. Ширше це питання описали тут. @OstanniyCapitalist
-
Я у канадійців місцевих спитала - сказали, ні. На виніс - без тіпсів. Тільки якщо сів за столик. В фастфуді я теж не залишаю. У косметолога/перукаря - залишаю. На массажі хотіла - відмовились, сказали, що чарджать достатньо. Хоча раз бачила, як канадійка залишала тіпси в магазині одягу
-
Air Trail (Edmonton) is hiring: www.airtrail.co/juniordev
-
Як мені казала канадка: якшо то мережа типу Макдональдс, чи мережа автомайстернь - ні. Якшо то просто чувак має свій малий бізнес, наприклад в нас по району їздить фургон і продає морозиво - то так. Якшо в автомайстерні ти не просто по запису, а до свого майстра по знайомству і попросив пофіксати - так
-
Теж працюю на Квебек з іншої провінції. В Квебеці є свій провінційний такс офіс на відмінну від інших провінцій. Того, якшо фірма платить за вас податки в Квебек, а ви в іншій провінції, то навесну погуглите, як правильно подавати такс декларацію. Мені некомпетентна бухгалтера попалася, сказала, шо я ше винен дикі гроші, хоч в Онтаріо і менші податки за Квебек. Спитав тут на форумі, виявилося, шо вона не знала, як вказати то, що я сплатив податки в Квебеці.
-
Это норм, ставь бота и лови дату
-
Welcome to Canada, eh!