(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Невер
-
Бакс за < 10 секунд
-
10.61 цент
-
Хай! Хтось знає десктоп софт, який за пару кліків міг би зробити Jira ticket? Типу як сніпет у Slack, коли пишеш /jira create. Проблема у тому, що мені незручно шукати свій ДМ у Slack, бо після того як тікет зроблен у чаті залишається повідомлення, яке усі можуть дивитись.
-
Зараз ідеально
-
це скіки на секунду?
-
бачу прапор Одеси - ставлю лайк)
-
Бо не на часі. Купа бюрократії, постійна боротьба хто на чому буде розпилювати. В реаліях в МО на закупи йдуть місяці і роки , в великих фондів тижні. Причому а великих фондів вдається замовити щоб вже пішла доставка і в цей час йде збір, тобто ще швидше
-
Я одне не розумію. Чому зараз роблять мегасбори на відносно великі закупівлі? Чому це не може покрити держава чи просто дати гроші фонду, який це закупить? Я розумію, коли донати закривають швидку потребу або коли купують всякі машини з рук, поштучно. Але коли купують 400 рацій – я не розумію. Чи може хтось пояснити?
-
Привіт всім. Після закінчення навчання в bootcamp по спеціальності Full-Stack Web Developer шукаю internship чи junior position. На данний момент знаходжусь у Нью-Браунсвіку, але готовий на релокейт. Попередній досвід 17 років в маркетингу. Можете щось порадити чи порекомендувати?
-
Я приходив у будній день в живій черзі, десь через 2год прийняли пів року тому. Довіреність перед цим завіряв у нотаріуса