(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
When you need to do your taxes Even if you only lived in Canada for part of the year, you have to file a tax return if: - you have to pay tax - you want to claim a refund You do not need to file a tax return before you can begin receiving benefits and credits during your first year in Canada. However, you do need to file a tax return to continue getting benefits and credits after your first year in Canada, even if you had no income. Без доходу можно подавати, але не обов'язково
-
3 роки, і 10к. Норм економія)
-
Я в Україні розглядав теслу саме для економії. Якщо порівняти з моєю бмв (12-15 літрів), то це економія в +- 3500 баксів в рік тільки на бензині. Це я мовчу за СТО на бмв))
-
Це тільки по твоєму. Винних не даремно значна частина маркетингу побудована саме на економії. Купа людей їх бере як авто з авто яке їде як БМВ і коштує в утриманні як Кемрі..
-
«Готові обміняти Бєлгород на наше членство в НАТО» Володимира Зеленського на пресконференції у Данії спитали, чи готова Україна на територіальні поступки в обмін на членство в НАТО, у відповідь президент України видав базу🤷
-
ще актуальна
-
Ну я брал точно не ради дешевых «заправок» а по другим причинам. И когда тут писали что на суперчаржерах за 100 кад можно 2000 км проехать и это круто, катран сказал что все фигня и на траке с гбо будет такая же цена 😁
-
Без доходу ж можна мати кучу бенефітів, чому тоді не подати?
-
Я в європі покатався на електрофольксвагені ID 5, то виходило 0.4-0.7€ за квт, що приблизно виходило в ціну 0.1€ за км
-
Саме так. І ти врахуй що ми порівнювали тачки абсолютно різних класів. Якби я взяв якусь ласточку типу рено на газу то тесла взагалі і близько не стояла б по економії. Більше того я коли брав плагін гібрид в оренду то рахував економію якщо користуватися тільки публічними зарядками - це ніфіга не вигідно і той гібрид програє навіть дизельній машині такого ж класу.
-
Если у человека нет денег, и есть мысли об экономии — вряд ли он будет покупать теслу. Это просто не логично
-
10 років на одній машині це вже крінж)))
-
Условно, если думать об «окупаемости» то новая тесла будет окупать себя в зарядках лет 10
-
Це зупинитись раз на 3 години траси, поки в туалет, кава, перекус то авто вже зарядилось і їдемо далі
-
в канаде тоже круто ) даже в глуши-глуши есть зарядки на 100 kw
-
Ну от я так само їздив. А потім взяв в іншій країні на прокат кіу спортедж на дизелі у все те саме по грошам тільки я не дрочуся з зарядкою і газую на всі гроші
-
Брать старую теслу ради экономии — сомнительный поинт. Учитывая, что все еще могут быть проблемы с батареей у старой машины А если на последний кеш покупать новую теслу, когда есть выбор взять более душевую машину, то это скорее криндж
-
інфраструктура у європейців є, 300 квт не рідкість і тд
-
Ну це зрозуміло - якщо є халявна еделектрика то буде вигідно. У мене друг взагалі на роботі безлпатно заряджає
-
Ну так, я веду мову саме за зарядки в дорозі
23 Jan 2023, 01:02
307808/637895
about 2 hours ago