(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Условно об экономии можно говорить рассматривая машины ДВС vs электро в одном ценевом диапазоне
-
ну не в 1000, но на равных )
-
Так я ответила на то, что никто не покупает не имея денег теслу ради экономии
-
дак я вище написав що якась там реноха на газу буде в 1000 разів економніша за теслу
-
Если же речь о старых теслах — хз На свой риск и страх, в целом в пределах 5-6 лет наверное не так страшно
-
для экономии надо брать дешевый малолитражный тазик за 3000 долл и не париться 🙂 какая тут "экономия" покупать машину за 50-70 кусков
-
14 км за хвилину, це максимум для фольксвагена, але зарядка могла і в 2 рази швидше
-
Суперчаджери були 0.4€, в середньому за 5к км у мене вийшло 18квт на 100 км. Це взимку, по горах, Model Y long range. Не економив
-
Взагалі я тут уже третій місяць як відкрив для себе сей чудовий вид транспорту. Моноколесо тобто. Взагалі для комюта чи пересування по місту чи екслопрингу це ідеальний варіант. Нічого краще поки не придумали
-
Я один лише раз знайшов повністю безкоштовну зарядку, біля кордону з Монако 😁 ну але вона була повільна...
-
Типу так, але педалиш ти зазвичай по дорогам. А там їдуть машини які пердять вихлопом і трусять пилюкою з колодок тому бонус до здоровя сумнівний
-
Ну це прокат, трохи різні речі. Якщо заряджаєшся вдома, то ціна зовсім інша. Ну і VW від тесл сильно відстає. Я в Австрії знайшов безкоштовну зарядку для тесл, біля супермаркету. Не суперчарджер звісно, але підзарядаєшся поки в супермаркеті скупляєшся
-
Але загальні враження від електро - кайф просто
-
еще и бесплатный спортзал! так что. велик круче теслы
-
так, але треба крутити педалі. А там просто собі їдеш
-
круто, а велосипед вообще заряжать не нужно
-
наїбали фізику
-
Закон збереження енергії вийшов із чату 👀