(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А в заторах як себе веде? От в заторах VW топ, сам їде, сам гальмує
-
базовый на тесле тоже иногда может запутаться на развилках, но в целом на дорогах я его юзаю постоянно, в городе нет, он резковат а автопилот который прям автопилот стоит очень много денег
-
Ну хоча б щоб не повертав кермо коли не просять 😁
-
Наскільки я зрозумів воно не розуміє де жовта, а де біла полоса
-
Мені більше всього подобається не те що розгін до 100, а швидкість реакції педалю газу. Як сідаю в будь-яку не електричну тачку - хочеться викинути
-
VW мене один раз хтів об бетон розмазати коли проїздив ділянку з ремонтом дороги, де якась смуга повертала, а якась їхала прямо (основна повертала а жовта тимчасова йшла прямо), то асистент утримання в полосі вирішив повернути... я аж прокинувся від таких приколів. Як у тесли із цим?
-
На 5 місяців)
-
Турист по Cuaet 🤣🤣
-
Це все в Німеччині, якщо що
-
Тесла звісно топ, порівнювати навіть немає сенсу
-
На трасі порівнював адаптивний круїз hyundai kona 2021, vw passat 2022, bmw x3 2022 і тесла модел У 2022 базовий (без автопілота). Із цього списку пассат був самий гірший як на мене
-
звучить не як лайфхак, а як жлобство, типу зробили щоб всі могли по годині підзарядись, а ти поклав болт на всіх інших бо тобі найбільше треба. Концентрація людей з такими лайфхаками чи не найбільша причина чому не хочеться в Україну повертатись…
-
да лоханулся илон маск) если бы можно видосики смотреть, то я платил бы за connectivity
-
А ще можна піратить фільми і без нетфлікса)
-
Ладно грати, нетфлікс не подивишся)
-
жаль только что в SkyForce пока она едет играть нельзя, толко когда припаркован)
-
Свою машину шкода))
-
А я люблю в таксі блювати
-
В США фсд по подписке , 160 в месяц сейчас В Канаде 20к онли
-
Я хочу щоб вона мене бухого в ссаку з центру торонто везла до дому поки я сплю на задньому
23 Jan 2023, 01:02
307879/641549
3 minutes ago