(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
My cock size is 24cm 🥳
-
Fill про ситуацію в країні. В нього прекрасне бачення самої суті проблем. Американський піхотинець
-
тут прям моделируют с временем
-
firesmoke.ca/forecasts/current/
-
Вранці в порт муді було прямо дуже димно, але ми схитрили і поїхали в річмонд на океан тусити. Тут прохолодно і дує, але більш зі сторони океану і набагато краще ніж в портмуді. Це доречі прям лайфхак Ванкувер метро, тут часто можно в якомусь із країв знайти кращу погоду
-
Отдается бесплатно диван. Район Etobicoke. Humber Bay Единственное условие - самовывоз. Диван состоит из пяти секций, которые можно собирать в разных вариациях. Одна секция у нас сейчас в бейсменте, мы без нее собрали. Может быть симметричный угол 2,40 х 2,40 м. Можно сделать левый угол 3 х 1,5 м, можно правый. Не раскладывается У него сзади такая же ткань, то есть можно ставить на открытом пространстве, отгораживая зону. В личку не писать. Только звонить по телефону 14168032441
-
Ну форточки открыты
-
Nikola, русофобії в тобі 60% (сьогодні недостатньо)!
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка страхову компанію для авто (для NB) за адекватні гроші. Компанія з Торонто (The Personal insurance company), де мої знайомі оформили собі за ~70 cad, відповіла що від 4 Серпня дисконт для українців по cuaet тепер закрито. Але гірше те що вони відмовляються взагалі робити страховку бо в мене нема вже існуючої канадської страхової яка триває більше 1 року. Документи про безаварійний стаж в мене є, але вони все одно відмовили
-
Підкажіть, будь ласка, як вирішували це питання? В мене така сама проблема, в моєму бранчі нічого зробити не можуть, через гарячу лінію вийшов на супервайзера, вона тиждень щось перевіряла і теж нічого не змогла зробити, сказала що перекинула звернення ще вище і після цього тиша
-
Лол Мне периодически звонят с опросниками на счёт того шо нравится и не нравится в Канаде Где-то месяц назад звонили с опросом по поводу радио Сказал шо вообще не слушаю Они спросили или могу принять участие через пару месяцев онлайн Сказал ну ок Сегодня прислали креды для опроса и по 10 кадов на меня и жену