(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Дякую
-
Який звʼязок?
-
Ви б написали ще, що саме очікуєте) природу чи прогулки по місту. Я б тут відвідала: 1. Стенлі парк, там круто взяти велосипеди, щоб встигнути оглянути весь. 2. Акваріум 3. Капілано та lynn 4. Sea to sky gondola 5. English bay 6. Озеро по типу Бантзен лейк 7. Гренвілл айленд 8. Лайтхауз парк 9. Діп ков та рокі поінт парк (якщо біля них десь жити)
-
чого ти вирішив що вона не контрольована?
-
Перенаселення це наслідок концентрації ринку труда та капіталу, імміграція вторинна. в Київі ще більш перевантажена інфраструктура без імміграції в країну взагалі. Тут скоріш відбувається типовий сценарій північно американських мегаполісів, коли вони занадто швидко зростають і місцева влада не може сбалансувати бюджет. Торонто не перший і не останній з таким
-
Так не в национальности проблема, а в неконтролируемой иммиграции, индусы тут сдают аелс на 8, полают 1-2года в колледже и вуаля, пиар
-
Действительно, когда перенаселение и неадаптированность к росту населения было проблемой
-
Якщо природа і довгі хайки - то Гарібальді лейк та Джофрі лейк
-
Та на сайте вак центра написано должно быть Я платил шото около 12к грн, но не помню то за одного или за двух в декабре 2021
-
Flash irl?
-
Хтось бачив вживу чи щось чув конкретне про ca.starlabs.systems/?
-
У них там были цены раньше, но что-то не нахожу
-
Перепутал, не вак центр, а вот этот mymedical.iom.int/apps/omas/#_frmFaqs Я в нем и сдавал
-
Доброго дня! Хтось працює в ІТ сфері в Новій Скотії? Цікаво яке там положення щодо праці особливо на тій з якою можливо отримати ПР.