(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
в цьому чаті є спеціалісти в моїй ніші, і вони кажуть що робота для нашої спеціальості є лише в БС і Онтаріо. Люди з інших провінцій вже емігрують заради роботи до багатших провінцій. Еміграція - досить важливо, це правда, заради цього взагалі вся мова і заведена.
-
Например?
-
Пока в Испании у меня все отлично, ЗП есть куда расти, язык нравится, подумываю о жилье каком-то - смысла дергаться в Канаду нет
-
Я почему-то уверен что так и будет и будет это скоро
-
вот да, или такая риторика
-
1. Достатньо проста і зрозуміла система еміграції. Українцям вже неактуально, бо тепер можна в багатьох країнах прихисток отримати. 2. Багато роботи. Вже неактуально, бо тут скорочення на ринку і роботу аутсорсять у більш дешеві країни (Польща). 3. Сильна діаспора. Вже неактуально, бо в Польщі набагато більш українізоване середовище, яке включає наявність звичних ресторанів, та бізнесів. 4. Англійська / країна мігрантів. Так і лишилось. 5. Гарна медицина. Так, але після ковіду, ви її не дочекаєтесь.
-
Но есть ещё другие члены семьи дети например вот их перспективы в Польше вызывают сомнения
-
Если человек прожил в Польше N лет, то из Канады скорее всего уедет быстро (имхо, личная нерепрезентативный статистика) Если вы сейчас в полузависшем положении, то мне кажется в долгосроке на этом континенте перспектив больше. Плюс как не печально, но вероятность очередноц большой войны в Европе не равна 0. Это плюс к языку и тд, мои соображения год назад, которые до сих пор актуальны.
-
да у меня каких-то четких прям и нет) ну Германия например скатится в говно и за ней евро полетит
-
Это нечёткие критерии)
-
ну если я увижу что в Европе все плохо)
-
Очевидно, що для умовного Петра із Франика, який в Польщі на будові батрачив по 14 годин на добу - переїзд до Канади це promotion. А от з багатьма нашими ІТвцями балакав - у багатьох досить скептично, як і в цьому чаті
-
А как узнать что время запасного варианта настало ?)
-
Я визу в Канаду сделал скорее как запасной вариант