(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
у мене в Камрі нічого не скрипіло
-
там нема режиму єко, це Економайзер, лампочка горить поки ти не топчешь занадто сильно показуючі що ти гарний хлопчик, бережешь природу. Як газанешь надпис пропадає.
-
поки ти проводишь вихідні лежачи під сільверадо щось там як завжди ремонтуючі - власники Тойот просто насолоджуються життям з сім'єю чи з пивом лежать на дивані )
-
хоча її люксова версія - Lexus ES 350 то взагалі автомобіль - мрія, але вона і коштує як німецький преміум (і багато в чому на голову краща за німців)
-
мені все подобалось )
-
ергономіка це про інше, про зручність, про кількість дій щоб досягти результату
-
скоріш хе90, але то ще щупати потрібно. хоча наймовірніше скінчиться все просто лайтнінгом
-
згоден. Взяв би 90, вона ж на 7 місць?
-
фломастери на смак різні. знову ж таке потрібно їздити, не картинки дивитися. після декількох сот км враження може радикально змінюватися
-
за теслу не буду казати, а вольву у мене чесно кажучі емоцій теж не викликає. Надійний (в плані безпеки) дідовський жоповоз внучків возити, без образ, але я вольво (будь яку) лише так сприймаю. Це й з присмаком китайчатини зараз
-
Імхо, дуже недолугий інфопривід 😅
-
все познається в порівнянні. до вольви чи теслі мені теж було ок. а потіс скуштував й почалося....