(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я б додавав би ворк перміт на перший пункт, посв водія - на останній
-
> people residing in > proof of legal residency Звучить так, що українці, які є резидентами Канади - eligible?
-
Но тогда нужен платний сервер, а то куча ограничений будет
-
Діскорд норм, хз шо там з батареєю, only using it occasionally on phone
-
Платять ті хто отримує 800к на двох сіньйорів
-
До того ж ми ком'юніті високооплачуваних айті спеціалістів, are we not? Шо там той нітро коштує 😁
-
> мемчики із тг > 25мб ліміт на free Схаменіться!
-
Мемчики из тг не скинешь
-
Именно
-
Яких? Аплоад сайз? Хз шо ще
-
искренне жаль их(
-
⚛️ І знову про «Енергоатом» і закупівлі на окуповану Запорізьку АЕС) Вересень 2022 року, тендер «рукавички гумові та бавовняні» ) 💁♂️ Не буду писати, що передбачені у договорі ціни на рукавички є завищеними, порівнюючи з ринковими (наприклад, Епіцентр). Десь на 40-60% 💁♂️ Не буду писати, що саме цей виробник є найдорожчим з-поміж інших видів рукавичок 💁♂️ Навіть не буду здогадуватися, яка відмазка буде на цей раз по ціні. Бачили вже на черевиках, дуже особливих)) 🙋♂️Але у мене питання, а ми правда закупили 283 602 пар рукавичок для окупованої ЗАЕС у вересні 2022-го на 7,1 млн грн?) 🧤Для розуміння, у 2021-му, коли ЗАЕС не була окупована і працювала на повну потужність, то закупили на 83 тисячі пар рукавиць менше ))) На рік) 😏Чесно, навіть вже самому цікаво яке буде на цей раз пояснення) Теж зберігається на «спеціальному секретному складі» та чекає свого часу?