(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Якщо воно їх платить – то так, держава має отримати свою частину. Але платити не обов'язково – це таке саме підприємство, як і інші. Просто одним із власників є держава
-
All foreign nationals/people residing in...
-
Я безправный 🥲
-
Наш першочерговий план отримати PR за межами Квебеку і повернутись сюди стає все менш і менш привабливим. Скільки не розглядаємо інші міста, все дуже сумно тут, крім Ванкувера, але там є нюанс з тайм зоною. Розглядаємо варіант все таки залишитись тут і йти по місцевих програмах, підтягнувши Френч. Хтось досліджував для себе, який найпростіший варіант серед усіх можливих, якщо працюєш в Іт на компанію, яка має ентіті в Квебеку, але не готова тебе сапортити?
-
Корупція присутня і у високорозвинених країнах (не йде мова про масштаби). Ми також усі спостерігали, як міжнародні організації не роблять того, що повинні, з більшою кількістю фінансів, ніж їм потрібна. Але війна з рф - це не прогулянка у парку. Навіть якщо умовного чиновника не цікавить майбутнє держави, вони все одно з нею повʼязані, і поразка може означати втрату свободи чи життя. Хіба ні? Тому навіть егоїстичні, але далекоглядні плани - це забезпечити перемогу
-
Як бачиш - ні. Починаючи від Львівської митниці крадуть всюди де можуть
-
В кожного свої методи знищення русні 😎
-
Пару тижнів
-
Але доведеться чекати пластику мабуть :-(
-
Можна вивчити теорію за 2 дні та здати на G1? Якщо в Онтаріо
-
Там наче можна і без французької, але треба пропрацювати 2 роки в Квебеці
-
Оцей наче реалістичний, якщо робота в Квебеці, в ІТ, і зп трохи вища ринку.
-
Он в нод модулях
-
Забула посилання додати 🤦♀️
-
www.quebec.ca/en/immigration/work-quebec/skilled-workers/artificial-intelligence/selection-conditions
-
У них там зп не сильно актуальні до ринку, тому не розчаровуйтесь одразу )
-
А, точно, я детально не разбиралась, бо ми вирішили по СЕС йти. Думаю що так, але мабуть краще спитати в когось хто йшов по цій програмі.