(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
где выборки, чего так мало. Стемов за все время выбрали 500, квабачков аж 2-3к
-
пока что выглядит как не стоит париться до момента когда Гетьманцев обратит на тебя внимание
-
Но для кредитной истории это не имеет никакого смысла, если только вам резко уезжать надо и хотите забрать машину с собой етс
-
Выглядит как тотальная зрада Но так как народ и в других чатиках что-то не ноет по этому поводу - выглядит как хуйня
-
Когда я говорю раньше, это допустим не за 7 лет, а за условных 1-2
-
(Пенни за закрытие кредита раньше срока в канаде в 99% случаях нет)
-
интересно, а обстоятельство "не хочу платить военный сбор" считается?
-
лайфхак кста, есть закроете кредит раньше – не придется платить все эти проценты, правта дилершиппы бесятся на этот счет, но что поделать с этими бедняками, они получают бонусы
-
Українським законодавством, нажаль, не передбачено формальних процедур виходу з податкового резидентства України. Щоб вийти з податкового резидентства України і мати на руках офіційний документ про такий вихід, фізична особа має бути визнана нерезидентом. Визнання нерезидентом - це визнання факту, що здійснюється лише в порядку окремого судового провадження. Українські суди розглядають справи про встановлення фактів у порядку окремого провадження лише в тих випадках, якщо такі факти породжують юридичні наслідки, тобто від них залежить виникнення, зміна чи припинення особистих чи майнових прав. Це означає, що мають існувати конкретні факти (обставини), які змушують просити суд визнання фізичної особи нерезидентом.
-
страшно даже начать гуглить
-
Échelle québécoise des niveaux de compétence en français des personnes immigrantes adultes це сама шкала, це не курс тобто там зараховується 4 види документів в якості пруф оф френч курси франсізасйону це останній пункт, і там є критерії що ви мали вступити на нього до as of July 21, 2020 Якщо у вас нема фр диплому чи документу від професійного ордену, то лишаються тільки міжнародні іспити з п.3( attestations of French test results or diplomas)
-
все ж такое сделали, да?
-
я когда-то еще в допотопные времена заказывал в налоговой справку о доходах на шенген какой-то страны и там в списке бланков налоговой был прекрасный бланк заявы на выход из резиденства всвязи с выездом закордон
-
громадянство не має значення при визначенні податкового резиденство, тільки сша і ще пару країн може
-
чтоб стать нерезидентом - нужно это доказать
-
по умолчанию - ты резидент
-
или наоборот?
-
ну все може бути але думаю це одиничні випадки
-
я думал тут в чате все граждане Украины
-
читал судебное решение где чуваку пришлось нихерово доказывать это в суде чтоб от него налоговая откопалась
23 Jan 2023, 01:02
309443/645592
about 4 hours ago