(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я хоч і живу в Монреалі, шукав роботу по всій Канаді. Вийшло так, що захайрив бодішоп, який має офіси по всій Канаді, включаючи Монреаль, хоча працюю з дому, всім пофіг на мою французьку, команда взагалі в США :)) В випадку суто місцевих компаній - не підкажу. Але не бачу змісту підв'язуватись саме під місцеві компанії ( за винятком іміграційних причин).
-
Я б не рекомендував їхати саме туди без конкретного оферу, бо коло пошуку буде автоматично звужене до 30% від активних вакансій через незнання французької, а коло саме по собі зараз завузьке для кількості прибулих 😊
-
@g_brzeczyszczykiewicz
-
Вітаю! Хочу отримати поради від спільноти, можливо хтось може підказати свій досвід Планую їхати в Канаду, поки що розглядаю Монреаль (так як там є товариш, де буде можливість зупинитись на перший час, та і вцілому єдина людина на Канаду яку знаю), але є хвилювання стосовно необхідності знання французької мови. Чи реально знайти роботу тільки із знаннями англ (B2), без французької? Можливо хтось був в схожій ситуації та може розповісти свій досвід? Мій стек php (в основному laravel), pure js, mysql, redis, docker, трохи aws (сертифікатів немає). 3,5 роки досвіду По вакансіях переглядав на indeed, орієнтовно половина написана на французькій мові, і велика кількість вакансій де перемішано php, node.ja, go, js/typescript, js-фреймворки і іще бог знати що
-
Interac, visa, pad, pay bill.
-
Та і по БС теж залежить. Близ Ванкувера тачки дорожчі, але гнилих також менше, бо реагенти сиплять на дорогу рідше взимку. Стосовно свого досвіду, я дивився Subaru Impreza 2015 з пробігом 150к, а також Mitsubishi Outlander 2012 на 139к. Іржі там не було ні на днищі, ні в арках, ні на порогах. Ще дивився Audi Q5 2015 під 170к пробіг, теж була в порядку. Такий досвід. Ні на що не претендую. Просто поділився.
-
Підкажіть будь-ласка, як зловити слот в 🇺🇦 консульство в Торонто? Хтось пробував просто в живу чергу прийти? Довіреність на машину потрібна
-
My cock size is 10cm 😐
-
Это бан
-
внезапно не про пригожина vxtwitter.com/moonyriott/status/1693813250121691149
-
Даже у нас в зенимаксе чуваки радуются)
-
Похоронная Лада
-
Укажешь 1 не возьмут