(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Так :-( це не я, це гугл :-(
-
Привет, может кто-то рассказать за детские сады в Квебеке? Читал что тем кто по куаету субсидированые садики не положены. Просто из тех что возле дома понравился субсидированый, нас туда вроде как даже взяли. Если вдруг выгонят, с ними можно договориться полную стоимость платить, а потом такс рефанд получить? И насколько это хард ноу для куает детей?
-
Ти щось плутаєш
-
www.carsized.com/en/cars/compare/toyota-corolla-cross-2020-suv-vs-toyota-rav4-2019-suv-swb/ Вот наглядно можно посмотреть разницу в размерах
-
Anyway, subcompact is still C, just the smaller version of it, is it not? :-) Звісно я не спорю шо вони різні, це очевидно, але потрапляють в рамки одного і того ж ширшого класу. Думаю, що ch-r - то b class мабуть? Не перевіряв
-
Краще скажи мені як тігуан на 20+см ширший за обох хех
-
Вони досить значно рознесені. У того ж вага 3 моделі в тому ж сегменті
-
Просто тому шо їм треба якось її позіціювати жеж)
-
10см це немала різниця
-
Toyota вважає отак
-
Corolla cross 4474x1824x1649 Rav4 4596x1854x1702 Tiguan 4728x2099x1688 If anything, tiguan should be slightly higher class than both Але шо маємо то маємо - так, королла кросс трохи менше, але клас той самий. Це все дуже відносно
-
Are you sure? Corolla cross - sub compact. Rav - compact
-
чесно думав це B-class сув, але судячи зі всього туда Yaris Cross запихнули
-
дивно, але ок, все одно вони сильно відрізняються габаритами
-
Corolla cross, tiguan, rav4 - all of them are considered C-SUV class
-
з корола кросс по ідеї треба Т-рок чи Таос порівнювати
-
Тігуан це С-класс, як і рав, не можна їх порівнювати з Корола Кросс, вони і по ціні не на рівних
-
Корола ж дволітрова, то рав чи Кемрі 2.5