Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. (UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
647.4k Posts 3.6k Posters 371.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t137218996T Offline
    t137218996T Offline
    Viktor Mazankin
    wrote on last edited by
    Так тігуан це однокласник рава, очікувано що він більше та дорожче
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    У мого батька джип чирокі. Багато людей в Україні вважають що це велика машина. Але коли мені довелося проїхати на ньому 1000+ удвох з батьком, я зрозумів наскільки він дрібний. Ти ліктями впираєшся в пасажира. Над головою мало місця. Ногам ніде розвернутися. І це я все про передній ряд. Задній то для якихось гномів. Тому все пізнається в порівнянні
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    murdoq
    wrote on last edited by
    Каждому своё, жаль, что тойота идёт на удешевление материалов при растущих ценах на машины :) Собственно сториз с ленд крузеоом выше только доказывает это.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    Я теж такий був колись. Моя перша машина це хетч сітроєн. Я його трамбував по максимум. Хвалився всім як вмію компактно складати речі. Глузував з друзів коли ті купували більші машини(універсал), казав що вони повітря возять. А потім у мене з'явилося достатньо грошей і я купив собі першого американця. Тепер для мене якийсь рав 4 як дитяча коляска
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman *
    wrote on last edited by
    Ага, може бути. Я взяв, бо минулого року на неї тре було чекати набагато меньше, дешевше, плюс перший SUV awd після переднього приводу. Зимою відчув переваги. Я довольний.
    1 Reply Last reply
    0
  • t295016920T Offline
    t295016920T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    Не шукайте пояснень. Писали скоріш за все люди, які не дуже укр мову знали от і все
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    murdoq
    wrote on last edited by
    Мне не понравилось, что сзади очень мало места, я с ростом 188 еле помещаюсь туда. Багажник маленький, пластик очень дешевый в сравнении с рав4, в общем намного упрощенный интерьер машины. Кроме гибрида, не вижу никаких плюсов. Тигуан в той же цене примерно, а места значительно больше, да и с виду приятнее. Но королла кросс ещё норм, воо ярис кросс это ад на колесах.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1281901741T Offline
    t1281901741T Offline
    Nikola Tesla
    wrote on last edited by
    Особливо коли це твоя перша машина
    1 Reply Last reply
    0
  • t295016920T Offline
    t295016920T Offline
    Yulia
    wrote on last edited by
    Може треба менше речей?😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t1281901741T Offline
    t1281901741T Offline
    Nikola Tesla
    wrote on last edited by
    Нема нічого краще ваз 2108 )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    Якщо є діти то треба щось рівня тахо. Щоб було комфортно. Це моя думка. Але народ он в Україні і в таврії в дев'ятьох їздив
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    В коментарях народ теж не розуміє
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/reel/CvbOgG0Nxsp/?igshid=MmU2YjMzNjRlOQ==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Katran
    wrote on last edited by
    Бля це так смішно. Чувак на відосі каже: лук ет іт, наче там дійсно є на що дивитися. Хто мені тут казав що нова тойота комфортна? З оцим салоном? Лол
    1 Reply Last reply
    0
  • t193805656T Offline
    t193805656T Offline
    Kos Malyi
    wrote on last edited by
    Поки дійде корпус вже обрана конфігурація застаріє 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    misanthrop
    wrote on last edited by
    А куда спешить то ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vasiliy Eysmont
    wrote on last edited by
    вітаю з номінацією! підкажіть який у вас таймінг? скільки балів було по калькулятору?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    T
    wrote on last edited by
    Саммари по мему опыту, вдруг кто OINP Job Offer Foreign Worker Stream(FWS) интересуется, чтобы не читать долгое обсуждение выше 🙂 1. Сабмитите EOI (expression of interest) в Онтарийской системе, вам считаются баллы. По сути аналог профиля в ЕЕ. 2. Ждете выборки онтарийской. Выбор происходит по баллам (и может еще каким-то их соображениям, не знаю). Но вы ничем не рискуете если вас не выберут, денег не платили им еще. Как и в ЕЕ. Просто висит профиль и висит. 3. Если вас выбрали, вам Онтарио присылает NOI (notification of interest). Здесь вы должны заплатить 2к и засабмитить ваши документы им на рассмотрение. 4. Если с документами все ок, Онтарио выдает номинацию. Я пока не слышал, чтобы здесь кому-то отказывали просто так. То есть выглядит все прозрачно: доки норм, критериям соответствуете - номинация в кармане. В моем случае от сабмита до номинации прошло ~4мес. 5. Подача на федеральный этап (я нахожусь здесь) (то, что раньше называлось parer based. Сейчас оно в электронке подается на отдельном портале). Мне кажется на этам этапе в этом стриме начинается самый риск, главным образом из-за сроков. На сегодня среднее время рассмотрения таких аппликаций на федеральном этапе до момента получения ПР 17 мес. И все это время необходимо продолжать работать в той же компании, то есть все условия (зп, нок и т.д.) должны продолжать соответствовать тем критериям, на основании которых выдавалась номинация. При изменении условий работы необходимо уведомить Онтарио. Я так понимаю, повышения зарплаты к проблемам не приведет, т.к. критериии не ухудшились. Увольнение я так понимаю приведет к потере номинации. Возможно если быстренько найти другого подходящего работодателя, то номинацию можно сохранить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t137218996T Offline
    t137218996T Offline
    Viktor Mazankin
    wrote on last edited by
    міграційний адвокат потрібен якщо йдеш до суду, для збору документів на імміграційний консультант. якщо можеш через КК чи є інші опції - звісно потрібно брати. Але не тому що ОІНП неможливо, а тому що це довго, і може будь що змінитися за цей час. те що каже міграційний консультант потрібно теж фільтрувати, мені особисто рекомендували вчитися на дальнобійника, мовляв з моїми даними інше нереально.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1027899529T Offline
    t1027899529T Offline
    Daniel 🇺🇦🍁🇨🇦
    wrote on last edited by
    Так само як і в Оттаві. Якщо в якомусь Ванʼєрі в 3 ночі ходити і кричати - ні***ри, ви де, то не дуже. А так в цілому ок, різниці між Оттавою не помітив
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags