(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
не топ конечно, но тысяч 60-80 опытный чувак точно найти сможет
-
Испанский рынок не особо бедный
-
Не ну если нет детей до пенсии далеко знаешь испанский и уверен что получишь гражданство то нормальный вариант при наличии удаленной работы
-
я просто навів приклад Валенсії, бо Мадрид узимку дуже холодний в порівнянні з побережжям
-
я не намагаюсь нікого переконати) Загалом цифри дивні. Наприклад в січні було декілька тижні 20-25 вдень і вночі в районі 10. Можливо на графіку береться середнє арифметичне між денною і нічною температурою)
-
Це дуже загальне питания.Ми ж не знаємо, 1) де саме 2) яке саме 3) ваш дохід 4) ваші активи (нерухомість в Європі/Україні, яку можна продати, etc) А так якщо пальцем в небо - звісно, багато хто купує. З останнього - у людини вартість дома у Рівному зараз підскочила до 190К USD, продадуть там та зроблять тут або даунпеймент, або просто квартиру за кеш
-
Ми у Валенсії. Взимку 15-25 і мандарини на деревах 😀
-
Це так Але хіба це реально за 3 роки купити житло в Канаді?
-
-
Як корпорація ви зможете платити менший податок у тому випадку, якщо ви громадянин Канади або на пр. І якщо всі гроші, що заробляєте не будете зразу виводити з корпорації, бо як виведете, то знову заплатите податок як фіз особа. Як самозайнятий ви можете списувати майже ті самі витрати, що і корпорація(legal entity), тобто home office expenses, амортизацію компʼютера та іншого обладнання, інтернет, мобільний звʼязок, канцелярія, subscription fees, бухгалтера, bank fees, etc. За деталями можете мені писати в приватні, я надаю своїм клієнтам список можливих витрат та навчаю як їх підрахувати
-
Тільки єдиний момент, що вони просять додати дані в explanation section пдфки в листі. Дійсно потрібно відправляти rc151 в цьому разі?