(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А тесла чи інша електричка, не варіант?
-
Ніхто не забороняє настакати солідну суму яка точно покриє перший внесок по кредиту на житло і переїхати кудись цивілізованіше :) Знову ж таки, все залежить від ситуації. В даному випадку це класна стратегія якщо ні дітей ні сім‘ї) і класна вона не назавжди, а якийсь певний період життя)
-
А, так по закону же нужно чтоб в офисе было все на франсе, и документация компании и тд — если больше 25 человек в компании тут. Ну вот те что муж вчера собеседовался, не спрашивали ничего насчет фр
-
Ні, треба ритися в статтях, впадлу. Ну тобто я знаю шо там є критерій що французська стане обов‘язкова, а які ще зміни — хз
-
А не знаєш нюанси про економічні стріми?
-
Ну вони вже змінили для тих хто в гранд монреаль ареа, там франсе вже обов’язковий. А з 2024 будуть нові критерії для економічних стримів(зі слів адвокатрині)
-
Це з нового року будуть зміни в skilled worker програмі?
-
Ну в нашому випадку там не зовсім те Там по арімі є дві сітки: перша це еліджібіліті на програму, а друга саме відбір вже. І от я по першій не набираю достатню кількість балів(мені треба або мінімальна франсе або вища освіта), але набираю по другій. І адвокатка каже що до останнього часу всі на ту першу сітку клали болт. Але за серпень вона мала 4 кейса з відмовою, тому вона порекомендувала чекати нового року, коли перша сітка змінить умови(з умов буде обов‘язково валідований оффер та слб5 французська). Але з франсе слб5 я і зараз пройшла б. Тому я здам коли вийде, першу спробу планую на жовтень (Многабукав, вибачте)
-
Їхній рейт це 120к на рік чи 320к на рік?
-
Тут завжди їх називали fuckenwagen
-
Привіт, власники дронів, відгукніться) У мене dji mini 3 pro( менше 250 грам) але є батарея яка трохи перевищує цю вагу. Потрібно його реєструвати в такому випадку?