(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
NW вважається досить респектабельним, Arbor Lake це озерний там район. SW теж добрий, богато росіян та українців (самі віршуйте, чи це важливо); SE треба дивитесь на нейборхуд (ну це завжди треба, але особливо там), на NE вам жити не треба. Бусинки дорогі гарні на W (Aspen Woods etc) Дивіться на свої потреби, контингент, віддаленість та ін
-
Ну, буданов завжди каже те що треба казати, це слід розуміти
-
Мені особисто дали тут - там процес такий, що виливаєш склянку в молоко, а коли скисне, то з цього набираєш наступну склянку та вона стоїть собі у холодильнику. Ще люди роблять з кефіру та сметани таким самим чином, воно дещо інше на смак, але багато кому подобається
-
Я підозрюю, що спочатку її або завезли, в Україні ж легко купити для будь-чого (сухі такі бактерії, як пісок у скляночці), або тут вже в Канаді поділилися
-
Так, а ще тим, хто ниє, що жадне, теж не дадуть. Тому які можна читати від Буданова прогнози🤪
-
Ну так, звісно, ще є кого мобілізовувати, але за ними вже частенько бігати доводиться
-
Десь була новина, що ще не вибрали навіть чи то 2гу чергу (тих хто має досвід) чи то 3тю чергу (хто служив в армії, але не має досвіду бойових дій). 4та це типу вже коли всіх підряд, хто може тримати зброю, по відчуттях до цього ще далеко, але і таких беруть час від часу, бо в армії багато різної роботи, не всі штурмовики
-
Бо як то кажуть:
-
П.с. мене самого, досить сильно обмежено придатного ще не кликали. Але що буде за рік-два під питанням.
-
Сильно залежить від того чи дебіли чи люди працюють у конкретних влк та військоматі
-
Ну мого племінника і його батька ще не чіпали, а вони чесно на обліку в Києві
-
Тим хто ниє зброю не дають, її дають впевненим у собі
-
censor.net/ua/news/3441008/dotsilnist_zdobuttya_drugoyi_vyschoyi_osvity_dlya_cholovikiv_vyrishuvatyme_minosvity_danilov
-
СБУ подтвердила вручение подозрения Коломойскому. Оно объявлено по двум статьям: - ст. 190 (мошенничество); - ст. 209 (легализация имущества, полученного преступным путем). "Установлено, что в течение 2013-2020 годов Игорь Коломойский легализовал более полумиллиарда гривен путем их вывода за границу, используя при этом инфраструктуру подконтрольных банковских учреждений", - заявили в СБУ. О задержании Коломойского речь не идет, также неизвестно, проводился ли у него обыск.
-
😉💋💋💋😍
-
Сжатый обзор по состоянию на ночь с 1 на 2 сентября от DeepState + обновление карты. ▪️Силы обороны Украины ещё немного продвинулись на юг вдоль первой позиции главного рубежа обороны ВС РФ (приблизительно на 1,5 км). ▪️Около Работино уже попадают в плен первые десантники из 104-го полка 76-й ДШД (того самого, который прибыл на подкрепление из Кременной). ▪️234-й и 237-й полки этой 76-й дивизии также идут на подкрепление из Кременной, ещё в процессе перемещения.
-
Навіть продовження є🌚
-
Почитав дискусію про полювання тут, а потім наткнувся на це
-
Відео без музики і спецефектів — саме це кожен день в окопах на передовій переживають наші побратими. Брати по Зброї | Написати нам
-
Ну да нет конкуренции то бизнес идёт хорошо, звучит так как будто в Канаде во всех сферах так
23 Jan 2023, 01:02
311968/635715
2 minutes ago