(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Тому я і взяв хлібопічку, просто закинь що в рецепті і забудь на 3 години
-
А я не фанат хлібу, але маю що сказати про закваски, бо мені тут дали закваску щоб робити сир, то це просто супер. Я вже давно звикала купувати сир в Канаді - то костко пресований, то в укр магазині більш схожий на наш, але ж цей домашній це дещо. І головне - майже зіро зусиль.
-
В мене біля дому за 5-7 баксів хороший, з чеддаром, з розмарином чи sourdough. Трохи далі - французька пекарня. Якщо й куплю пічку, то тільки щоб робити без цукру
-
Взагалі не думати прикольно
-
Їду повз поля огороджені і шукаю хміль для закваски🤣
-
Це прикольно коли нема сім'ї і не думаєш про майбутнє
-
Ну, премію я вже не отримую нормальну, так що так)
-
А есть тут кто шарит за 3D анимацию, работа на компании типа Pixar? Есть пара вопросов
-
Будем надеяться, что в журнале оно все же иначе было
-
Как он вообще подобрал так, мне все время кажется, что экран телефона яркость поменял, когда я смотрю на это
-
Я теж подумую почати пекти, але не тому що хліба смачного нема, а тому що хліб я ще не пекла🤣
-
Одне іншому не заважає
-
Дизайнер графика должен гореть в аду за подбор цвета
-
В мене дружина чудовий хліб в духовці робить - хз як в неї виходить, гарну закваску довго шукала. Але виходить дуже непогано
-
тигуан комфортлайн в салоне нулевой стоит 36к, с гарантией, и всеми остальными плюшками.
-
Час від часу я натрапляю на таких людей, з останнього це ЮК, Німеччина та Португалія (причому якщо в Німеччині та ЮК сидять локалс, то в Португалію чувак з Бразилії переїхав))
-
Мало, очень хорошо уложился👌
-
Ми вимушені були купити хлібопічку щоб нормальний хліб їсти 😔
-
Вот так все дружненько через полгодика увидимся в Испании 😁
-
У знайомого campground свій, душа нема, вже роки 4 "працює над цим", бо клієнти і так є
23 Jan 2023, 01:02
312011/633093
3 minutes ago