(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Я тут паспорт коли отримаю, цікаво було б у США пожити
-
Торонто не єбеня!(хіхіхі)
-
Англіцизм краще ніж русизм
-
та я розумію, ну я ж з ним особисто сралась просто жахливо) навіть забанила було його Проте сюжетна лінія цікава Не треба спілкуватись) треба просто спостерігати
-
Ентіті тут. Але в нього не хайрять)))) Ну, фул стек позиції я не розглядаю, бо я можу трохи ковиряти фронтенд, але прям повний цикл з нуля - ніт. Ну і бісить він мене. Вакансій то достатньо в лінкедіні, інше питання зп. Якщо напрягтись і міняти роботу, то хочеться і по зп щось виграти, з тим складно. Тому поки хз шо робити, думаю може поки на рік забити на пр)) а там буде видно, бо морально не готовий в єбеня їхати, а Ванкувер не підходить по тайм зонах.
-
ображенка*
-
а ти дивився вже по ринкуґ чи думаєш їхати геть? Фулстеком мені здається має бути щось. Взагалі це дуже тупо що у вас ентіті не тут
-
камон, це було цікаво спостерігати)
-
ноуп, пайтон дев, можу і бекенд ковиряти, можу і на фронтенді трохи поговонокодити, можу трохи дата пайплайни поковиряти
-
Але вони чемпіони світу з фігурної єблі вола - в мене супер мала вибірка, але виглядає наче тут таке норма))))
-
Срака-мотика) а шо ти за спеціалист, девопс?
-
Ніхт Я чекала доки моя контора родить фінансові документи шоб подати на валідацію. Але вони чемпіони світу з фігурної єблі вола і тому я чекала дуже довго, з листопада по липень. За той час срані міфі понаприймали законів і маємо те що маємо
-
Так чекай, а що ти так довго чекала, поки дадуть на валідацію офер в МІФІ? Вітаю в будь-якому випадку, мене он обломали - я, виявляється, працюю не на місцеве ентіті, а на Онтарійське, а місцеве ( квебецьке) ентіті є на папері, але емплої там немає, нікого туди не хайрять і не переводять 🫠 Тому в мене з варіантів або шукати місцеву роботу, або їхати в якусь Оттаву і т.д 🫡🫡
-
Со следующей недели будет работа, стал ходить в зал, английский улучшился, иду на PR. Всё будет отлично, я к этому иду
-
Вообщем я ничтожество, но это временно
-
Та блять Офер завалідували(за три дні доречі), але адвокатриня каже що останнім часом почали реджектити якщо нема франсе. Тому я планую в жовтні здати тефак, мені треба тільки орал і на слб5, думаю я впораюсь
-
Ещё у меня пока-что нет гражданства