(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Оклахома?
-
Интересно с чем связано сокращение вакансий ?
-
Я в Україні в житті не робила таке. Але тут нормальні напівфабрикати коштують як танк
-
Можно и мне ссылку на чат?)
-
Тут від вареників і перців не відмовляються
-
Як це нікуди, можна мені віддати 😁
-
Оце ви хозяюшки
-
Там більше складів і комерційних приміщень, дешевше житло але подекуди не надто благонадійні райони.
-
Аэропорт 😄
-
Ця контора каже що їхній потолок 125. Загалом він шукає контракт на штати, але каже буду ходіти на всі співбесіди переважно для разминки
-
Ну він лінивий тому він підписався на лінкедин преміум і поставив тичку «вільний, показувати тільки рекрутерам», і оце перші хто написали(з понеділка) Загалом каже вакансій помітно менше ніж 3 роки тому
-
А ещё нужно маленький холодильник с напитками на балкон/задний двор.
-
Блін я просто реально часто роблю штуки типу фаршированого перцю чи мітболів, де майже пофігу чи 10 робити чи 50. То наморозила б і дуже зручно, а в мою не влізає багато 😭 але нема часу зробити рісьоч
-
Ми поки в непонятках чи їхати кудись по pr (бо в Торонто з роботою так і не склалось) чи їхати в штати по ю4ю ( Де грінки Байден? 🤬) чи може поїхати в Німеччину вчити мову чи плюнути і повернутись в Україну. Почав задумуватись за провінції в яких найлегший pr і зрозумів що не орієнтуюсь, підкажіть де читати (окрім гугла і сайту irc 😁)?