(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Часто полицейские в Украине стреляют?
-
Норм тут бабулі. Я в нас читаю форум про водіїв, там жаліються, що бабулі і підрізать можуть, і середній палець показати 😁
-
Чорний гумор, що поробиш
-
це дві частини однієї країни, дуже тісно повʼязані.
-
Та ну меми з цього робити таке собі
-
Мусори як завжди убивають людей, нічого не змінилось)
-
не треба тут вотебаут
-
Феодалізм. Потрібні свідки 5% податку на доходи і гарних ресторанів.
-
Логіка України, моєї рідної і любої країни, ніколи не змінювалася. Закон є. Але всім на це насрать. І всі це знають. А хто за законом робить - той лох. Або дуже чіткий пацик щось рішає
-
«Містер кольт урівняв всіх.»
-
"ПАПА, ДАВАЙ" (ТРАГІКОМЕДІЯ) ДІЙОВІ ОСОБИ: ПАПА - БИДЛО МАМА - БИДЛО СИНОВЬЯ - ЛИЧИНКИ БИДЛА КОПИ-ПОЛІЦІЯНТИ ЯГУАР - АВТОМОБІЛЬ СИН (КРИЧИТЬ ДУРНИМ ГОЛОСОМ): - ПАПА, ДАВАЙ! ПАПА (ПРО СЕБЕ) - МЛЯ, Я МАСЛІНУ ПОЙМАЛ! (ПОМИРАЄ) ЗАВІСА
-
Так і беспрєдел. Менти стріляють цивільних безкарно, цивільні стріляють ментів. Відношення влади і населення як воно є.
-
Ну вообще да, вон бабуля в Калгари так сделала, когда чувак вломился и хотел ей голову размозжить. Правда, дальше был типично канадский финал, где бабулю судили за то, что она не хранила патроны отдельно от пистолета😝 но жива осталась хотя бы
-
Тиждень експертів з застосування зброї патрульними вважається відкритим. Дніпро. Сімєйка на Ягуарі. Конфлікт з патрульними. «Папа давай»(як коментує синочок) кидається на патрульних, відео пошукайте в інтернетах самі. Хлопця - патрульного кидає через бедро, дівчину - вирубає(кажуть, перелом носа та черепа). Патрульний застосовує зброю, нападник гине. Хєрово, що на очах дітей. Але він сам обрав свій шлях і створив цю бойню. В суспільстві, де сотні тисяч переглядів набирають роліки з тупими дойо@ками до поліцейських - інакше і не могло бути. В суспільстві, де батьки виховують своїх дітей в стилі «папа давай» - інакше і не могло бути. Памʼятаємо події в тому ж Дніпрі в 2016 році? Коли тіп застрелив двох патрульних? Як би тут розвивалась ситуація, коли дівчина-патрульна вже без свідомості, а напарник залишається один проти бухого(кажуть) неадекватного бика? Ми або приймаємо як догму те, що не можна підіймати руку на озброєних представників влади(поліція, військові, НГУ та інші), або нам всім пі3да і без зовнішніх ворогів. Доповідь закінчив. PS «чо брьізгаєш сука? папа давай» Папа «дал-дал-ушол». (с) Василь Коряк P.S. від себе додам, що я на стороні поліції. В США говорять: "play stupid games, won stupid prizes" або "fuck around and find out" - ось тут просто хрестоматійні приклади для цих висловлювань. Відео з бодікамер поліцейських у Дніпрі до вашої уваги. Прошу звернути увагу на те, хто був за кермом на відео на початку і на відео з нагруних камер. Також на абсолютно відверте хамство тіпа на відео і відповіді поліцейської. В США є регламент того, як необхідно поводити себе при зупинці поліцією, він включає в себе багато цікавих речей, раджу ознайомитись для загального розвитку. Американський піхотинець
-
тут зі всіх сторін. наочно і відсутність поваги до поліцейских, низька кваліфікація самих поліцейських. КОмбо
-
BN это сущность которая работает везде или каждая провинция требует своей регистрации?
-
Кто-то знает о ограничениях на получение Business Number (BN) с SIN, который начинается с 9? Я нашёл упоминание что нельзя регистрировать онлайн.
-
Привіт! Залишилось 1 місце на онлайн РОЗМОВНИЙ КЛУБ з англійської мови на вересень місяць ‼️ Що Вас чекає? - англійська для повсякденного життя - цікаві дискусії для життя закордоном - ігрові завдання та пояснення граматичних структур Пишіть в приватні повідомлення і я надам Вам більше інформації😇
-
Привіт. Хтось подавався на SINP (Tech talent pathway)? Скільки часу займає від подачі на SINP до отримання PR?
-
www.meetup.com/edmontonunlimited/events/295408222
23 Jan 2023, 01:02
313729/634449
20 minutes ago