(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Они так и делают, толко удаленно, за жен обычно за которых выходят. Если родители живут в индии
-
чи коровами?
-
В целом, я бы сказал просто - лучше соц защита и более спокойная жизнь
-
Рупіями платили?
-
и вроде все норм
-
у меня знакомые выбрали какого-то бомжика спонсора-строителя с неболшим инкамом
-
ого
-
Первому спонсору отказали, уже месяц как засабмитился со вторым
-
*індуси
-
У всьому винні бобри
-
кляті індуси скупили все житло і готові працювати за копійки
-
(вроде)
-
долго, учитывая что вы с женей одинаково подались
-
@Nikkiaaaa жду
-
ну я бы выбирал ю4ю, если второе обязывает жить в непонятном месте )
-
Ме пока юс напоминает канаду по скорости обработки заявок
-
З власного досвіду,- можна пройти уйму співбесід але якщо ти не зайшов на інтерв'ю то ти будеш останнім в списку з 500 індусів , в яких приорітет по дайверсвті бо вони живуть в барака по 10 людей й готові працювати за копійки . Ніколи не забуду коли я прийшов за рекомендацією до віце презедентки одного з банків з українським прізвищем Haluchko за рекомендацією поважного члена діаспори Торонто за референсом а вона дивиться в очі і каже аплайся на всі позиції референса недам (Keep trying),- сказала а у тебе жінка в декреті і дитинка і квартира за 2000 тис дол . Без блату на хорошу посаду непопадеш ніяк, якщо ти не індус.Тут вам і ментальна складова українець українцю око виклює а індус індуса тягне.Також слід згадати Access Employment які реально займаються самопіаром а не допомагають . Тому основна порада , нетворкайтеся з людьми хто є реальними decision maker а не ейчари чи ще якісь козли .Бережіть себе , свої нерви і здоров'я не падайте духом і не зневірюйтеся , те що має бути вашим , вашим буде. Слава Україні !
-
ты в ожидании визы уже передумал в сша ехать?
-
Так от сидимо з дружиною думаємо а чи варто, при тому що Оклахома це лише одна із опцій, можна просто ю4ю зробити
-
И -2 почки если зп не хватает
23 Jan 2023, 01:02
314659/643495
about 3 hours ago