(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Щоб працювати і конкурувати з топовими не обов’язково там жити.
-
Мое мнение, не претендую на правоту. Но в современном мире удаленной работы. Когда выбор стоит. 1) Ебашить как вол в Торонто, выстрадать однушку через 30 лет. Стоять в пробках, вывозить толпы людей 2) просто купить билет и через максимум 10 часов очутиться в любой точке планеты с ценами в разы дешевле. Я не вижу смысла ставить свое время жизни на достижение просто квартиры и просто жизни в Торонто.
-
Я їхав з родиною і роботою. Відповідно частина проблем для мене не існувала, замість цього додалися сімейні проблеми. В плані інфраструктури для родин Торонто значно краще Київа
-
Це скоріш через обмеженість ринку України, там в вільній продажі немає топ сегменту, з вулиці випадково не зайдеш в ресторан де 1к баксів за вечерю. Масово доступний бюджетний і трохи середнього класу товарів
-
Хм, я трохи інше маю на увазі, наприклад: Можна жити в Бангладеші і працювати на G але рівень цін в Бангладеші буде дуже низький, тому що крім вас на G там ніхто не працює. В Торонто цих людей набагато більше - як результат і ціни на все набагато вищі