(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Подивися пріус, їх не дуже люблять через дизайн, але дуже найдене і дешеве в експлуатації
-
На той неділі на тойоті сказали що чекати гібрид мінімум рік
-
В залежності від віку і ціни. Як свіжа та дешево - норм
-
Ржавіє швидко
-
послухаю, теж цікавить це
-
Всем привет. Подскажите, плиз, у меня и у мужа TD банк, можно ли скидывать друг другу деньги? И есть ли возможность открыть какой-то общий счет?
-
Мене переконали взяти б/у тачку. 😂 Хто що скаже про мазду3 з пробігом 100-140к?
-
На бивші у використанні так, звісно будуть впиратися, але не миттєво
-
чи означає це що можна очікувати що ціну припадуть трошки?
-
Дефіцит доречі ніби скінчився, вже навіть гібридні тойоти почали з’являтися в наявності. Декілька ділерів дзвонили пропонуввли
-
Они будут упираться типа не пройдет итд
-
Ходить в бранч на поклон и просить чтобы заявку отправили
-
www.canadadrives.ca/blog/car-guide/how-to-negotiate-with-a-car-dealer?utm_source=googlesearch&utm_medium=cpc&utm_campaign=21-dc-s-go-gen-pr-6-on-performancemax&utm_content&utm_term&gclid=CjwKCAiA2rOeBhAsEiwA2Pl7Q0yCfJPBJ5o8audIhNM8P2Gvcl9PCjrHf-5FMk_Whj51NYV2CogOSBoC0lIQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
-
Звісно
-
У мене є ще тест драйв запланований у іншого ділера у іншому місті - підійде як важель?)
-
Є поради на практиці що казати?
-
Вони самі все зберуть. Референси буде резюме
-
В Канаді номери зберігаються. Дзвонити туди кулі йдеш, вони самі все зроблять
-
Ситуація абсолютно інша якщо працювати на government... Там треба робити security clearance
-
Я працюю penetration tester/ red team. Перед прийняттям на роботу робили background check, а також десь раз або два на рік хтось з клієнтів мого роботодавця просить нас зробити те саме. Для мене це завжди заповнення однієї анкети на пару сторінок. На пошті нічого брати не треба було. Здається тільки скан паспорта прикласти.
23 Jan 2023, 01:02
314/637392
about an hour ago