(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Ну люди не уехали из края чтобы в жизни ничего не менять, то и работу менять не могут\не хотят. Комфорт такой комфорт
-
За налоги нет ответственности, хотя это аморально по сути, но неизбежно чтобы выжить. А вот печатать что попало то может как коллаборционизм рассматриваться. А за него ответственность есть
-
вот бы ещё этого заказного правачка слушать. Через его заказной Vancouver is dying в меры внезапно пробился китайский бизнесмен. Тут и так была китайская мафия, а сейчас так вообще "праздник"
-
Згоден, по-факту тут ти отримуєш рівень життя такий самий як і люди які в Україні отримували зп в гривнях. Наприклад, вчитель звичайної середньої школи.
-
вам бі на себе єто прочувствовать в самій плдходящий для вас момент
-
Да. Я давно понял что как ни крути стратегия гениальна. Много людей, нищета, за копейку готовы идти умирать. Не во многих странах такая тактика прокатит
-
Так, це надивається експропріація, і це законно тут в Канаді.
-
А не только айтишником\бизнесменом\депутатом и жить
-
вот біло непонятно а теперь все стало ясно т.е. договор на продажу без согласия одной из сторон
-
Мой сын сможет быть сантехником\дровосеком\строителем и жить
-
🤷♂
-
І в донецьку дохера народу ополчалось щоб кушать
-
Мне это очень нравится
-
Але його змусять продати.
-
Так же й рос військові ідуть на війну, бо нужно кушать
-
Ні, йому заплатять за лот, ще й додадуть зверху до ринкової ціни якийсь розумний бонус.
-
Я думаю суть навіть не в Торонто, просто бути в it в Україні та в Канаді - це небо і земля. Я коли приїхав з Києва в 2015 в Монреаль, будучи наче крутим прогером в Україні, мягко кажучи «здивувався» коли міг дозволити собі кінотеатр тільки по вівторкам, коли була знижка 50% off, живучи при цьому в студії :) У мене таке відчуття, що багатьом не заходить виключно через культурний шок. Оскільки прогер в Україні - це Бог, а тут просто одна із професій.
-
Ждем когда Данилов списки огласит 😄
-
Кто у нас когда парился по поводу когото. Ляпнут потом думают
-
Це не смішно якось, особливо в контексті коли були відео як росіяни каструють українських військових, з точки зору чувака, який відповідає на питання це не мужик вже?
23 Jan 2023, 01:02
315043/635306
3 minutes ago