(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Через 3 года дети которые пошли в 1 класс при рашке на окупированых уже будут призываться на службу. Мы утратим это поколение полностью, если уже не утратили. Они Украину не видели
-
І ти можеш будувати локальну дорогу, а можеш будувати лінію метро чи швидкісну залізницю де в тебе радіус повороту 16 км.
-
І це дві різні ситуації.
-
Бо одна оюдина може володіти приватним будинком, а може володіти бізнес-центром вартістю в мільярд доларів.
-
все верно. нужно просто завезти туда большинство
-
Це питання яке треба вирішувати для кожного випадку окремо, тут немає готового рецепту.
-
А 19?
-
Ладно. А если 4 человека блокирует. Тогда ок?)
-
Тут як і у всьому абсолютизм дуже небезпечний.
-
Ну как, скоро созреют несовершеннолетние, или как в совке - подростков призовут. Женщин. Всех А когда все-все закончатся, тогда уже договариваться будем. Или не будем
-
Питання встає тоді, коли є критична потреба для десятків тисяч і є одна людина яка все блокує.
-
73%
-
Та кредитный рейтинг всем порезать чтобы не брыкались 😄
-
Ні, це невірно. Це диктатура більшості і так не має бути.
-
І грань звичайних проектів, де чувак каже "не будуйте біля мене висотку бо 300 років назад мій прапрапрадід тут має хату і я не хочу бачити висотку".
-
Голосование. Если большинство людей хочет - меньшинство пусть терпит 😄
-
Тут є дві грані - грань великих критичних проектів, типу Монреальського REM, які неможливо виконати нікого не задівши.
-
Если есть закон, отбросили в сторону моральные "он мудак" то как бы тогда всё чётко.
-
Тогда всё чётко
-
І цей закон рідко, але застосовується.
23 Jan 2023, 01:02
315104/634958
4 minutes ago