(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Але село під Києвом в мене викликало депресію 🧐
-
Я коли посиділа в селі в Німеччині зацінила тему, але там все є в містечку на 25 тис, кінотеатр, залізничний вокзал, море шкіл і супермаркетів. Але мої подружки там виють від нудьги, дітей нема
-
maps.app.goo.gl/QqZtEFwTcV6tuTjh9?g_st=ic
-
Тому треба йти одразу в частину а не чекати лотерейку з військомату
-
Я народилася і виросла в Харкові, теж не маленьке місто. Тут справа в тому, що мені overcrowded не в районі проживання. В мене норм умови. А справа у відчуттях на вихідних. Парки, пляжі, музеї, виставки, всі recreation parks в ГТА це настільки багатолюдно що тебе просто несе товпа. Лише вчора на фермі було норм бо дощ був.
-
Сусіда недавно забрали. Без армії, без воєнки, але через те, що є вища освіта - відправили на навчання- связіст. Тільки з 3го разу попав, бо набір був повний. Зараз десь під Харковом, вже було поранення, 2 місяці як служить :(
-
Але з питаннями організації якраз і проблема.
-
Реально я впевнений можна було б знайти місця, питання організації.
-
Але там треба кваліфікація...
-
Де, принаймні, не луплять 24/7 на голови.
-
Не дивно. Теоретично є ж ще логістика і не передові частини - арта там чи хімарси.
-
Там вже давно все зайнято, казали 5к коштує влаштуватись в штаб / частину в західних областях, може не правда, але що зайнято все це факт
-
То дуже залежить від того де ти був в Києві і де ти в Торонто)
-
А ще є фермерські магазини і ринки.
-
Не знаю де ти таке бачив) В нас тут яблука теж по долару)
-
Бо коли кожен другий воєнком не відрязняє безрукого каліку від здорового - що ж там казати про якісь три букви в глибині заключення медкомісії.
-
Але ми ж всі розуміємо що з поточною системою цього не буде.
-
Де він не пораниться раптом і нікого не звразить, і ще й ліки буде доставляти і приймати простіше.
-
Якщо вже казати про мобілізацію таких - то тільки туда де не ведуть бойові дії: штаб, може логістика і т.д.
-
Що там не до цього.
23 Jan 2023, 01:02
315319/644650
less than a minute ago