(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Вообще не логично гибнуть, если тебе что-то нужно от жизни… Желание «умереть за родину» скорее отклонение по привычного чувства самосохранения каждого человека, чем норма. Поэтому мне не понятно когда люди злятся (любая другая негативная эмоция), что кто-то не хочет воевать и умирать
-
Тому що вони вирішили що Україна не для них. Незалежно від моменту виїзду.
-
Логічно. Питання мотивації ухилянтів, яких хочуть повернути і відправити на допомогу бійцям
-
Так я особисто до тебе нічого не маю, кажу все узагальнено, бо ці теми постійно і у всіх на слуху, мені цікаво дізнатись хід думок А що таке на двох стільцях в даному контексті?
-
А потім почнеться «где в был эти 2-3-4 года?»)
-
там вже війна закінчиться і Україна радісно буде приймати всіх, хто захоче повернутись, ще будуть на кордоні руку тиснути і дякувати, скріньте це повідомлення)
-
про що ви говорите тут взагалі?) там повернули якихось людей які переводили когось незаконно через польський кордон, от і все. Щоб повернути "ухилянта", треба спочатку довести, що він власне "ухилянт", тобто отримав повістку і не явився, потім судити якось, потім коли буде приговор подати в міжнародний розшук, і так по кожному ... це спеціальний антиухилянтський суд треба створити, щоб всіх повернути років за 10 хоча б
-
ага, "де ти був ці 2-3-4 роки, диви яку ми країну афігєнну збудували, давай з нами економіку развівать")
-
Знають дорослі, знають діти хто хуйло на цьому світі
-
«я так люблю Україну жити не можу» і в той самий час коли саме існування України під загрозою ігнорувати свої обовʼязки як громадянина.
-
У них другая мотивация, полагаю
-
На этой неделе
-
По этой же причине я и в Канаде, а не Україне