(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Це нормально коли це специфічні речі для специфічних задая потрібні окремим людям з окремих частин які дуже важко провести через бюрократію. І це дуже тупо коли це абсолютно базові речі які мають роздавати кожному по дефолту.
-
Чи просто потріпатися?)
-
Чого ви тут хочете?) підтримки?) її в вас нема і не буде. Бо ви протиставляє себе і свої 0.01% інтереса всім іншим.
-
Хм, в польше тоже была разница
-
Я її не планував тому і не готувався.
-
Тоді ваша дискусія не має сенс бо ви заявляєте що спираєтесь на ці цифри, які ви не підготували
-
Тому доводиться казати по пам'яті. Як доведеться іти на політичні дебати в сіті хол щоб це просувати - обов'язково підготуюсь як треба.
-
В Канаді різниця не така велика (якщо взагалі є) як в Україні.
-
Ну даруйте, я не готувався до цієї дискусії спеціально і не збирав всі ссилки і документи в папочку.
-
Ну на бэкенеде на сколько я замечал чуть больше платят +5-15%
-
будь ласка зупинись. він не порушує жодних правил, ти не маеш права його затикати
-
А сеньер это сколько лет опыта?) Как я понимаю общая градация здесь это 1-2 года - Джун 3-5 - мин 5+ Синьер
-
На видуманих цифрах на кшталт 90%(с) та 5%(с)
-
Цікаво, що моє підґрунтя базується на цифрах і статистиці, а більшість контраргументів починається "а от мені хочеться не так". Окей, хочеться - це норм і я не проти, але я приводжу аргументи чому це "хочеться" не відповідає потребам більшості хто тут живе.
-
На сіньора (фронт правда) мені озвучували 120 - 150, при тому що сіньор в такому випадку має керувати командою, робити код ревью, знати алгоритми і дезайн патерни ітд, без цього всього озвучували зп 95 - 110
-
Від того що вони, ваші ці пропозиції, вам подобаються не значить що вони мають подобатися іншим. Русні он подобається нас вбивати, бо їм комфортніше коли нас нема. І що? Ваша пропозиція нікого тут не цікавить, сама ідея не дуже, покажіть хоч одну людину котру це зацікавило.
-
Я взагалі просто виразив думку з самого початку що мені подобається і що б я хотів змінити в місці де я зараз живу. І мені почали заливати що мої пропозиції - гівно. Я лише пробую надати підґрунтя чому я вважаю це правильним.
-
Я взагалі в цій темі любитель і трохи нерд, але професійно я не займався ніколи міським плануванням і урбанізмом. Це просто зона мого казуального інтересу, тому я багато інфи споживаю на цю тему і часто-густо десь попадається статистика і так далі.
-
Якби це була запланована дискусія - я б не прийшов тільки з цифрами по пам'яті.
-
Дивно чекати що рандомна дискусія в казуальному чаті вимагає від кожного учасника папки з документами до кожного слова.
23 Jan 2023, 01:02
317189/636682
4 minutes ago