(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Katran едет
-
Не знаю в какой чатик лучше, но пусть будет тут www.instagram.com/reel/Cwpq1Y1A1k4/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Залежить від локації. В Торонто 100-140 якщо зможеш доказати, що вмієш балакати та лідити (+ технічно на знаєш все краще ніж гарно). Це для звичайних компаній. Для ФААНГ там взагалі інші правила, потрібно специфічні рухи робити, просто за балачки та технічні знання не візьмуть.
-
Привіт, чи є тут хтось хто переїхав до Канади з Польші(або навпаки) і може поділитися своїми враженнями? Про нас: я, мама, 2 кота. Працюю фронтенд розробником, планую їхати у Ванкувер/Торонто. Потенціально хотів би пізніше переїхати у Штати. Коротко розпишу плюси/мінуси кожної, з того що я вичитав. Плюси Польші: Дешеве життя порівняно з зп програміста; Гарна інфраструктура в містах; Можно легко та дешево подорожувати по Європі. Мінуси Польші: Близько рашка; Доволі консервативна країна; Релігія впливає на суспільство; Довго отримувати громадянство. Плюси Канади: Можно швидко отримати ПР+громадянство; Далеко рашка; Є багато бігТек/ФААНГ компаній з гарною зп(знаю, що зараз криза) Мінуси Канади: Дорога нерухомість; Потрібен автомобіль? Погана медицина?
-
Треба відмітити, шо в Бангкоку та в Куала Лумпурі громадський транспорт доволі непоганий, можна дістатись майже куди завгодно дешево, швидко, безпечно та навіть досить чисто. Але й авто там ніхто не забороняє, дуже грамотно сплановані розв'язки і тд
-
В плане? Ну это такой чисто американский патриот стереотипный же
-
Давай не будемо, а то він нам теж може порадити куди піти. Такі розмови не конструктивні
-
я не хочу по ю4ю через те, що незрозуміло що буде після закінчення цієї програми, та як отримувати грін карту/громадянство