(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Знов за своє) авто не потріьне(с) 😁
-
Так, бо тут машина не потрібна щоб жити, і попит породжує пропозицію. Люди не хочуть переплачувати за парковки від яких все одно немає толку коли в тебе немає машини.
-
Не смішніше ніж заборона на авто.
-
Что дешевле, перестроить дороги или перестроить тротуары? Понятное дело в идеале бы разделить автотрассу с рампами для парковок и пешеходную секцию но это полностью перестривать центр будет надо что делать никто не будет
-
Це навіть не смішно таке пропонувати.
-
Тоді всі входи в будівлі треба перебудовувати і весь рітейл здохне бо всі входи на рівні вулиці.
-
Чи ти пропонуєш будувати елевейтед сайдволки?
-
При чому тут зона міста до конкретного перехрестя?
-
Вивільниться купа місця для ширших сайдволків, можна буде насадити зелені і вулиці стануть приємнішими і гарнішими (і ще тихшими), купа ресторанів зможуть зробити тераси.
-
Авто не потрібно в дт*
-
Не заборона. Бляха, ну я 200 раз повторив що справа не в тотальній забороні у вигляді закону. Просто звужуються дороги до 1ї полоси і натурально стає менше машин бо їх менше може проїххати (і то не факт що буде сильно менше бо й так в більшості випадків вони їдуть через одну полосу на перехресті по друга заблочена чимось). Зменшити ліміт швидкості (шум і безпека), додати полоси повороту перед перехрестями щоб краще менеджити трафік (як роблять в Європі). На окремих вулицях рух можна просто закрити. На тому ж кінг стріт і так пропускна здатність в ДТ близька до нуля.
-
Я працював в конструкторському відділі української будівельної компанії.
-
Щось мені не віриться що там сидять тупі ідіоти які не в стані прорахувати попит на таку базову штуку.
-
Якщо народ так за машини - чому девелопери будують нові кондо майже без них?
-
Залежить що купити на ті грощі. Але тільки з канадських бірж бо з американсткий є withdrawal tax 15%
-
Все настільки серйозно що нові кондо будують, по суті, без паркінгу (з дуже малим капасіті, може 1 на 10 юнітів, не враховуючи рітейл і офіси).
-
Бо воно тут і не потрібне. Воно юзабельне для поїздок за місто, локально воно просто займає купу місця і від нього майже немає толку якщо ти не везеш щось важке. І більшість людей його локально вже й не юзає.
-
Тут топік про то як людина навалює за автомобілі в Торонто і спорить з усім чатом.
-
Треба просто топік про Торонто)
-
Але я теж думаю пора закінчувати дискусію
23 Jan 2023, 01:02
317587/644676
4 minutes ago