(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Спасибо)
-
Якщо з пртк можна то чому з дрона не можна ?
-
О, я тоже пересобрал свой хламосборник. Кабель менеджмент манал, там надо собраться с чехлами и сделать(
-
Я бывает взаимодействие чего-то прям записываю, чтобы по 200 раз не читать Slack с фантазиями коллег и тд и тп
-
Плюс когда совсем туго идёт что-то - начинаю жене объяснять за кашу манную и проблема сама по себе уходит. Плюс ты если записал что-то - оно перед глазами и нормально так мотивирует решить что-то и тд
-
А, это топ тема, у нас в офисе были, потом ещё когда прям на участки ездили лицом торговать - там тоже везде, как-то привык, стоит же копейки
-
Якщо для громаданства, то для громадянства, а якщо ні, то за вимогою, чи щось таке. Але яка різниця, за межами України вона не дійсна, усе одно довідка з дії потрібна лише для того, щоб віднести її в українське консульство в Канаді, там зроблять як нада на основі цієї довідки.
-
тут десь в закріплений був алгоритм дій. Я робив сам. Ходив сам. Нема там черг. Вони взагалі лише пару днів в тиждень працюють по пару годин.
-
Кто-то говорил, что можно по почте отправить и не стоять в очередях. Но как точно не знаю.
-
Дякую, мені потрібна для PR. Виходить я можу взяти довідку про не судимість з дії ,наприклад, на вимогу, та занести в консульство, вірно? Можу уявити які там черги в консульство... Можете якщо не складно, описати алгоритм дії, маю на увазі чи потрібно написати в консульство, чи зателефонувати туди щоб занести довідку?