(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
Нічого. www.ontario.ca/page/bicycle-safety
-
Він не мав жодних зобовʼязань на той момент, as is, результат того що військове командування забило болт на звʼязок і все на волонтерів. Більш того взимку коли перші дрони атакували Севастополь старлінк офіційно попереджали що там працювати не буде, головна причина щоб не стати товаром подвійного призначення
-
Там уже вполне)
-
Можешь на Корею южную посмотреть
-
Meta та Гугл вже декілька разів ловили на спрямованому впливі на політику, серед іншого в ЮВА
-
Коли ти дохуя міліардер з трішки поїхавшою кукухою, то в такому випадку тебе можуть шантажувати з усіх сторін, країн і тобі треба і на всіх стільцях всидіти і старлінк не проїбати щоб він не збанкрутів і його можна було саппортити і розвивати і далі і щоб тебе не йобнула ні одна спецслужба ні з однієї країни якій ти переходиш дорогу
-
І ще зустрічатися кожен тиждень з кожним з команди як на мене ту мач. Саме люди будуть відчувати дискомфорт так часто бачитись та щось вимучувати з себе - мовля як справи, яки жалоби, ну ти пиши як що що...не працює коли так часто, але то є мій досвід
-
Питання в тому що як я розумію Віктор не є ПМом на проекті, тому чому не делегувати регулярний фідбек колекшн на скрам майстра/ пма тієї команди?