(UA) IT/Tech Ukrainians in Canada
-
А вот щас бы сидел где то в Роттердаме, курил траву и смотрел на свой голландский штурвал паспорт грустно
-
так зараз є контракт, тебе є оплата і зобовʼязання. до того тілько добра воля волонтера була
-
Ви скидаєте ролики а я їхав в машині з останнього прикладу. Колись ми пікап переганяли з Німеччини в Україну. Чуваки приїхали на евакуаторі з лафетом. На евак ми закинули вантаж, а пікап поставили на лафет бо він не влазив. Мало того що по вазі лафет був впритик і довелося колеса качнути на 4 бар то і щей співвідношення ваги лафета до машини було не на користь останньої. Ми тільки но виїхали на автобан то уже при 60 тачку почало кидати. В результаті ми звернули і поїхали звичайними дорогами
-
Ви так стверджуете тому що у вас в організації ПМ лише джира тікети рухає? Скажу вам так - має, ще й як має на місцях проджект менеджер працювати в тому числі з токсіками та конфліктами ( окремий розділ в PMI наприклад це конфлікт менеджмент). Мені дивно чути що ви свій галерний досвід на весь ІТ проджект менеджмент спроектували, так ще й так впевнено це стверджуете.
-
Я відсилала
-
А ты специально прям Канаду искала?
-
Польша да жопа, в Германию опять же не возили массово